Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpalota United 7FISH FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


13e minuut.
Lilik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Csillag komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bors geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Osváth de bal onder controle te krijgen. Karádi rent richting de bal. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Harsányi onderschept slim de pass. Harsányi passt de bal in één keer door. Brecska met een sublieme pass. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Harsányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaulics de bal. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Fazekas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpalota United 48%, 7FISH FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Újpalota United - 7FISH FC 0:0

55e minuut.
Igaly met een sublieme pass. Harsányi rent richting de bal. Csillag begaat een overtreding. Csillag krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kaulics geeft een lange en hoge pass. Harsányi heeft problemen om de bal te vangen. Harsányi speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap. Fazekas bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Patakfalvi de bal. Patakfalvi speelt de bal door. Brecska speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Fazekas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Osváth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seress komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó onderschept slim de pass. Mracskó probeert naar een medespeler te passen. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpalota United 51%, 7FISH FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Újpalota United - 7FISH FC 0:0