Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7FISH FC Sofienberg FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mracskó passt de bal met de wreef. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Röst. Röst krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Karádi de bal. Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Röst probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Fazekas bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Udvari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fazekas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Röst geeft een hoge lob. Mogyorósy kopt de bal weg. Lilik met een sublieme pass. Esztergályos is nu in balbezit. Esztergályos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Légrády is nu in balbezit. Esztergályos onderschept slim de pass. Esztergályos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Karádi kopt de bal weg. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng rent richting de bal. Esztergályos onderschept slim de pass. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - Sofienberg FC 1:0

39e minuut.
Daar is Karádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Röst met een sublieme pass. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó verovert de bal door een tackle van achteren. Mracskó speelt de bal door. Esztergályos is nu in balbezit. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Mracskó rent richting de bal. Mracskó passt de bal zonder na te denken. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos schiet op doel. Zila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - Sofienberg FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 33%, Sofienberg FC 67%.
7FISH FC - Sofienberg FC 2:0

48e minuut.
Havasi met een sublieme pass. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fazekas niet meer kan verder spelen. Bornemissza komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Osváth geeft een hoge lob. Patakfalvi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osváth. Patakfalvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Röst komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Sztankay de bal. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó passt de bal zonder na te denken. Esztergályos rent richting de bal. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kürtös met een snelle inworp. Havasi is nu in balbezit. Lilik begaat een overtreding. Lilik krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi geeft de bal voor. Inworp. Kaulics met een snelle inworp. Regedei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 44%, Sofienberg FC 56%.
7FISH FC - Sofienberg FC 2:0