Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sistergő SK KellEgyNévAmiértNemBannolnak
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Plazma rent richting de bal. Szíjj onderschept slim de pass. Szíjj passt de bal in één keer door. Nánási is nu in balbezit. Nánási haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Grofcsik onderschept slim de pass. Grofcsik speelt de bal door. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Göröcs passt de bal met de wreef. Maróti rent richting de bal. Kutasi is nu in balbezit. Szíjj rent richting de bal. Szíjj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 0:1

43e minuut.
Kutasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj is nu in balbezit. Kutasi verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 48%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 52%.
Sistergő SK - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 0:1

51e minuut.
Magyari met een harde bal richting middenveld. Plazma kopt de bal weg. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster draait met de bal, schiet en ... Magyari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Veress trapt de bal weg. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster passt de bal in één keer door. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Petrovics rent richting de bal. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovics begaat een overtreding. Petrovics krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Grofcsik onderschept slim de pass. Grofcsik met een sublieme pass. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Perlai geeft een hoge lob. Plazma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szíjj de bal onder controle te krijgen. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 32%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 68%.
Sistergő SK - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 0:1