Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpestforever Kormányos FC
523Újpest Tactiek 343
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 29.1
good Schieten good
weak Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Tompa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaszalej met de inworp. Király geeft een lange en hoge pass. Kupczyk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kalbergs is nu in balbezit. Kupczyk rent richting de bal. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Zaszalej de bal. Király rent richting de bal. Király met een sublieme pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Réti met een sublieme pass. Szászi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupczyk. Szászi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Kéri rent richting de bal. Kéri passt de bal zonder na te denken. Károlyi is nu in balbezit. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Károlyi rent richting de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur speelt de bal door. Károlyi is nu in balbezit. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szász passt de bal zonder na te denken. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczegfalvi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garamvölgyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wąpierz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Kormányos FC 1:0

38e minuut.
Puska met een sublieme pass. Zaszalej rent richting de bal. Zaszalej passt de bal in één keer door. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Király is nu in balbezit. Király geeft een lange en hoge pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Gellei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 49%, Kormányos FC 51%.
Újpestforever - Kormányos FC 1:0

47e minuut.
Szász is nu in balbezit. Szász passt de bal zonder na te denken. Garamvölgyi rent richting de bal. Kéri is nu in balbezit. Kéri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Szász rent richting de bal. Szász geeft de bal voor. Károlyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Zaszalej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gőz rent richting de bal. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Károlyi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Kormányos FC 2:0

57e minuut.
Sebes geeft een lange en hoge pass. Herczegfalvi rent richting de bal. Kéri begaat een overtreding. Kéri krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gőz heeft problemen om de bal te vangen. Zaszalej rent richting de bal. Zaszalej passt de bal in één keer door. Sebes is nu in balbezit. Sebes haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Puska passt de bal zonder na te denken. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs geeft een hoge lob. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sebes rent richting de bal. Zaszalej verovert de bal door een tackle van achteren. Zaszalej passt de bal zonder na te denken. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Kormányos FC 2:1

85e minuut.
Sebes onderschept slim de pass. Sebes geeft de bal voor. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel. Gellei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Újpestforever - Kormányos FC 2:2

88e minuut.
Wąpierz passt de bal met de wreef. Kéri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herczegfalvi. Herczegfalvi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kéri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wąpierz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kéri kopt de bal weg. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Kormányos FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 51%, Kormányos FC 49%.
Újpestforever - Kormányos FC 3:2