Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormányos FC Újpestforever
343 Tactiek 523Újpest
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 33.5
solide Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Dobrolovszki rent richting de bal. Szász onderschept slim de pass. Szász met een sublieme pass. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Szászi onderschept slim de pass. Szászi speelt de bal door. Wąpierz is nu in balbezit. Hirt is nu in balbezit. Hirt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Károlyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukta met een snelle inworp. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri geeft de bal voor. Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Garamvölgyi is nu in balbezit. Károlyi is nu in balbezit. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Újpestforever 0:1

22e minuut.
Kalbergs probeert naar een medespeler te passen. Szász rent richting de bal. Szász met een sublieme pass. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szászi geeft de bal voor. Kalbergs rent richting de bal. Daar is Kalbergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalbergs schiet op doel. Gellei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kéri met de inworp. Szász geeft een lange en hoge pass. Daar is Réti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Réti onderschept slim de pass. Réti passt de bal in één keer door. Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej draait met de bal, schiet en ... Gellei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

43e minuut.
Veér rent richting de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi speelt de bal door. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Paal! Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Újpestforever 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 62%, Újpestforever 38%.
Kormányos FC - Újpestforever 0:2

48e minuut.
Király probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gőz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Károlyi rent richting de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi schiet op doel. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej geeft een lange en hoge pass. Megyesi rent richting de bal. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt passt de bal met de wreef. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Újpestforever 0:3

82e minuut.
Hirt probeert naar een medespeler te passen. Kéri rent richting de bal. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi schiet op doel. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér geeft een hoge lob. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Gellei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Újpestforever 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 48%, Újpestforever 52%.
Kormányos FC - Újpestforever 1:3