Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Akukho Umusa ToyHun
próba Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
51 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 21.1
formidable Schieten average
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Pecháček onderschept slim de pass. Pecháček geeft de bal voor. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ... Nagypál maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pecháček passt de bal met de wreef. Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal zonder na te denken. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Brousil onderschept slim de pass. Pachiegga is nu in balbezit. Halmai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halmai krijgt een gele kaart. Pachiegga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brousil neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 1:0

7e minuut.
Toldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Pachiegga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kanta rent richting de bal. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Nagypál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Ricci de bal. Ricci geeft een lange en hoge pass. Rácz kopt de bal weg. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Nagypál bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hiu-Kwoon neemt de hoekschop. Pachiegga krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Toldi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kanta passt de bal met de wreef. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen met een sublieme pass. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel. Nagypál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Nagypál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 2:0

15e minuut.
Toldi kopt de bal weg. Daar is Rácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 3:0

17e minuut.
Pecháček met een sublieme pass. Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal met de wreef. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Nagypál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pachiegga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ... Nagypál bokst de bal weg. Kassai heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal in één keer door. Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Toldi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga passt de bal in één keer door. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 4:0

23e minuut.
Kassai passt de bal met de wreef. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Scherfchen speelt de bal door. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 5:0

24e minuut.
Brousil rent richting de bal. Kanta is nu in balbezit. Kanta passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nagypál trapt de bal weg van het doel. Inworp. Hiu-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecháček geeft een hoge lob. Nagypál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 6:0

26e minuut.
Halmai speelt de bal door. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lénárt trapt de bal weg van het doel. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček geeft de bal voor. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmai verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Kwoon verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 7:0

38e minuut.
Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal zonder na te denken. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nagypál trapt de bal weg. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen met een sublieme pass. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Nagypál bokst de bal weg. Nagypál probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga met een sublieme pass. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Nagypál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 8:0

44e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Kassai is nu in balbezit. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 9:0

45e minuut.
Brousil kan de bal niet met de borst controleren. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal zonder na te denken. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 18%, ToyHun 82%.
FC Akukho Umusa - ToyHun 9:0

48e minuut.
Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Paulusz passt de bal met de wreef. Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal in één keer door. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 10:0

55e minuut.
Kassai is nu in balbezit. Scherfchen onderschept slim de pass. Pachiegga rent richting de bal. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nagypál met een harde bal richting middenveld. Hiu-Kwoon kopt de bal weg. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 11:0

58e minuut.
Toldi onderschept slim de pass. Scherfchen rent richting de bal. Scherfchen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rácz de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nagypál met een harde bal richting middenveld. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Nagypál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 12:0

62e minuut.
Pecháček geeft de bal voor. Klungelig pakt Toldi de bal. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel. Toldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pachiegga geeft een hoge lob. Lénárt rent richting de bal. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Nagypál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 13:0

69e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Nagypál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 14:0

78e minuut.
Hiu-Kwoon geeft een hoge lob. Daar is Toldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel. Nagypál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - ToyHun 15:0

80e minuut.
Scherfchen probeert de bal met de borst te controleren. Kassai rent richting de bal. Scherfchen begaat een overtreding. Scherfchen krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pecháček rent richting de bal. Pecháček geeft een lange en hoge pass. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Scherfchen is nu in balbezit. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 30%, ToyHun 70%.
FC Akukho Umusa - ToyHun 15:0