Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sofienberg FC Sistergő SK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogyorósy met de inworp. Röst rent richting de bal. Röst schiet op doel. Pápai springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kuttor geeft de bal voor. Grofcsik kopt de bal weg. Mucsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benke is nu in balbezit. Benke haalt uit met een fantastische trap. Zila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Röst begaat een overtreding. Pintácsi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pintácsi kan niet meer verder spelen. Kutasi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai is nu in balbezit. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Kulcsár probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sofienberg FC - Sistergő SK 1:0

35e minuut.
Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Röst passt de bal zonder na te denken. Kulcsár rent richting de bal. Pápai onderschept slim de pass. Pápai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sofienberg FC 53%, Sistergő SK 47%.
Sofienberg FC - Sistergő SK 1:0

57e minuut.
Pápai is nu in balbezit. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pápai. Pápai krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Röst met een sublieme pass. Kulcsár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pápai. Pápai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Kutasi onderschept slim de pass. Kutasi geeft een hoge lob. Mucsi rent richting de bal. Benke is nu in balbezit. Benke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Légrády trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuttor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grofcsik passt de bal zonder na te denken. Kutasi is nu in balbezit. Cselleng onderschept slim de pass. Röst rent richting de bal. Röst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sofienberg FC 57%, Sistergő SK 43%.
Sofienberg FC - Sistergő SK 1:0