Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7FISH FC KellEgyNévAmiértNemBannolnak
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Regedei geeft een lange en hoge pass. Göröcs heeft problemen om de bal te vangen. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esterházy de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Regedei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kürtös rent richting de bal. Kürtös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Göröcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs geeft een lange en hoge pass. Karádi is nu in balbezit. Szíjj is nu in balbezit. Szíjj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Szíjj verovert de bal door een tackle van achteren. Szíjj kan de bal niet met de borst controleren. Szíjj passt de bal met de wreef. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nánási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 0:1

22e minuut.
Szíjj probeert naar een medespeler te passen. Nánási is nu in balbezit. Kaulics is nu in balbezit. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási schiet op doel. Fazekas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Zsíros probeert naar een medespeler te passen. Nánási rent richting de bal. Lászka is nu in balbezit. Nánási onderschept slim de pass. Nánási haalt uit met een fantastische trap. Fazekas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Mracskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsíros is nu in balbezit. Mracskó rent richting de bal. Esztergályos is nu in balbezit. Esztergályos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karádi geeft de bal voor. Daar is Kürtös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürtös speelt de bal door. Esztergályos rent richting de bal. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7FISH FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 46%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7FISH FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:1

57e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karádi passt de bal zonder na te denken. Esztergályos rent richting de bal. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap. Ivanics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 24%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7FISH FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:1