Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Akukho Umusa 7FISH FC
próba2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon speelt de bal door. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Pecháček speelt de bal door. Fazekas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Dermendzhiev speelt de bal door. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Fazekas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 1:0

16e minuut.
Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon geeft een hoge lob. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Klungelig pakt Lilik de bal. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev speelt de bal door. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Váncza de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Dermendzhiev rent richting de bal. Dermendzhiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Lilik de bal. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev rent richting de bal. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 2:0

28e minuut.
Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Dermendzhiev met een sublieme pass. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 3:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fazekas trapt de bal weg van het doel. Pecháček kopt de bal weg. Dermendzhiev rent richting de bal. Dermendzhiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Fazekas trapt de bal weg. Bărzoi kopt de bal weg. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Karádi heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 4:0

43e minuut.
Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Váncza bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncza passt de bal zonder na te denken. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga schiet op doel. Fazekas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 34%, 7FISH FC 66%.
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 5:0

51e minuut.
Karádi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bărzoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Scherfchen geeft een lange en hoge pass. Hiu-Kwoon kopt de bal weg. Pecháček geeft de bal voor. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Fazekas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Dermendzhiev rent richting de bal. Lászka onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 6:0

68e minuut.
Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga geeft een hoge lob. Váncza heeft problemen om de bal te vangen. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pecháček is nu in balbezit. Pecháček geeft de bal voor. Daar is Lászka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Hiu-Kwoon de bal. Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Scherfchen speelt de bal door. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Fazekas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 7:0

80e minuut.
Osváth heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi met een sublieme pass. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Pachiegga schiet op doel. Fazekas bokst de bal weg.

83e minuut.
Dermendzhiev rent richting de bal. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal in één keer door. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Fazekas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 8:0

88e minuut.
Fazekas met een harde bal richting middenveld. Kaulics kopt de bal weg. Karádi probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 18%, 7FISH FC 82%.
FC Akukho Umusa - 7FISH FC 8:0