Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sistergő SK Újpestforever
Normal Tactiek 523Újpest
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 32.9
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt geeft een lange en hoge pass. Daar is Maróti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Levasseur geeft een lange en hoge pass. Pintácsi heeft problemen om de bal te vangen. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kuttor is nu in balbezit. Sebes verovert de bal door een tackle van achteren. Sebes geeft een hoge lob. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sebes geeft de bal voor. Garamvölgyi kopt de bal weg. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Veress maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grofcsik speelt de bal door. Pintácsi is nu in balbezit. Hirt maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hirt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Levasseur is nu in balbezit. Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik passt de bal zonder na te denken. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Újpestforever 0:1

31e minuut.
Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz geeft een lange en hoge pass. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Veress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Újpestforever 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 61%, Újpestforever 39%.
Sistergő SK - Újpestforever 0:2

48e minuut.
Tompa verovert de bal door een tackle van achteren. Tompa probeert naar een medespeler te passen. Grofcsik rent richting de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Levasseur is nu in balbezit. Levasseur geeft een lange en hoge pass. Kéri kopt de bal weg. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kulcsár geeft de bal voor. Megyesi geeft de bal voor. Sebes rent richting de bal. Sebes geeft een hoge lob. Vincze kan de bal niet met de borst controleren. Veress bokst de bal weg. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Újpestforever 0:3

57e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri speelt de bal door. Daar is Garamvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garamvölgyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Újpestforever 0:4

75e minuut.
Pintácsi passt de bal in één keer door. Garamvölgyi rent richting de bal. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster geeft een lange en hoge pass. Megyesi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szászi geeft een hoge lob. Garamvölgyi kopt de bal weg. Kéri heeft problemen om de bal te vangen. Kéri draait met de bal, schiet en ... Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Újpestforever 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 63%, Újpestforever 37%.
Sistergő SK - Újpestforever 0:5