Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpalota United Kormányos FC
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten solide
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Puska kopt de bal weg. Grósz kan de bal niet met de borst controleren. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - Kormányos FC 0:1

7e minuut.
Bors is nu in balbezit. Bors geeft een hoge lob. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - Kormányos FC 0:2

11e minuut.
Puska passt de bal zonder na te denken. Kalbergs rent richting de bal. Kupczyk is nu in balbezit. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gőz passt de bal met de wreef. Kalbergs is nu in balbezit. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki geeft een lange en hoge pass. Kupczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zaszalej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Király geeft een hoge lob. Kupczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - Kormányos FC 0:3

28e minuut.
Bors passt de bal in één keer door. Király probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - Kormányos FC 0:4

31e minuut.
Kupczyk rent richting de bal. Grósz rent richting de bal. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Igaly controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - Kormányos FC 0:5

37e minuut.
Király rent richting de bal. Király met een sublieme pass. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dobrolovszki kopt de bal weg. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs passt de bal met de wreef. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Puska passt de bal zonder na te denken. Király is nu in balbezit. Király passt de bal in één keer door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpalota United - Kormányos FC 0:6

41e minuut.
Réti onderschept slim de pass. Réti geeft een hoge lob. Igaly heeft problemen om de bal te vangen. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpalota United 70%, Kormányos FC 30%.
Újpalota United - Kormányos FC 0:6

47e minuut.
Patakfalvi rent richting de bal. Király onderschept slim de pass. Király passt de bal zonder na te denken. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. Bádonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Király geeft een hoge lob. Igaly kopt de bal weg. Klungelig pakt Göncz de bal. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs schiet op doel. De bal raakt de paal. Bádonyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Veér met een snelle inworp. Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrolovszki probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaszalej met een snelle inworp. Kalbergs rent richting de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Károlyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Károlyi geeft een hoge lob. Inworp. Pencz met de inworp. Brecska geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meszlényi met een harde bal richting middenveld. Kupczyk kopt de bal weg. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bádonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpalota United 64%, Kormányos FC 36%.
Újpalota United - Kormányos FC 0:6