Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Akukho Umusa Sistergő SK
próba Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Grofcsik is nu in balbezit. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brousil kopt de bal weg. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pachiegga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kulcsár heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 1:0

10e minuut.
Pintácsi met een sublieme pass. Maróti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiu-Kwoon. Hiu-Kwoon krijgt een gele kaart. Maróti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maróti met een snel genomen vrije trap. Kuttor rent richting de bal. Kuttor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dermendzhiev met de inworp. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Grofcsik ... Strafschop! Pachiegga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brousil neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev onderschept slim de pass. Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 2:0

20e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga geeft de bal voor. Pintácsi heeft problemen om de bal te vangen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ... Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil onderschept slim de pass. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 3:0

24e minuut.
Benke rent richting de bal. Benke passt de bal met de wreef. Maróti met een sublieme pass. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Hiu-Kwoon met een snelle inworp. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ... Veress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 4:0

27e minuut.
Schuster passt de bal zonder na te denken. Plazma rent richting de bal. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 5:0

28e minuut.
Benke speelt de bal door. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster passt de bal zonder na te denken. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuttor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuttor speelt de bal door. Dermendzhiev met een sublieme pass. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 6:0

31e minuut.
Schuster met een sublieme pass. Daar is Benke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil onderschept slim de pass. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Brousil is nu in balbezit. Brousil passt de bal zonder na te denken. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga geeft een hoge lob. Hiu-Kwoon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kulcsár geeft de bal voor. Panenka kopt de bal weg. Pecháček met een sublieme pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár geeft een hoge lob. Bărzoi kopt de bal weg. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 7:0

38e minuut.
Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 32%, Sistergő SK 68%.
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 8:0

46e minuut.
Schuster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintácsi is nu in balbezit. Hiu-Kwoon onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Klungelig pakt de bal. probeert naar een medespeler te passen. Pecháček geeft de bal voor. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 9:0

50e minuut.
Doeltrap. Vincze trapt de bal weg. Pecháček speelt de bal door. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Veress trapt de bal weg. Pecháček kopt de bal weg. Klungelig pakt Grofcsik de bal. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vincze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dermendzhiev met de inworp. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dermendzhiev rent richting de bal. Dermendzhiev probeert naar een medespeler te passen. Brousil is nu in balbezit. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček verovert de bal door een tackle van achteren. Pecháček met een sublieme pass. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 10:0

61e minuut.
Pecháček rent richting de bal. Pecháček passt de bal in één keer door. Pachiegga is nu in balbezit. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Veress bokst de bal weg.

65e minuut.
Pachiegga met de inworp. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kulcsár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Kwoon met een snelle inworp. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 11:0

68e minuut.
Schuster passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vincze de bal. Vincze met een sublieme pass. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pachiegga passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil draait met de bal, schiet en ... Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 12:0

77e minuut.
Klungelig pakt Brousil de bal. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Dermendzhiev rent richting de bal. Dermendzhiev geeft een hoge lob. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 13:0

81e minuut.
Vincze geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pachiegga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dermendzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermendzhiev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Brousil rent richting de bal. Brousil passt de bal met de wreef. Pachiegga controleert de bal met de borst. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček onderschept slim de pass. Pecháček met een sublieme pass. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Veress trapt de bal weg. Pecháček kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulcsár de bal. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veress probeert naar een medespeler te passen. Dermendzhiev kopt de bal weg. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 19%, Sistergő SK 81%.
FC Akukho Umusa - Sistergő SK 13:0