Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sistergő SK FC Akukho Umusa
Normal Tactiek próba2
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:1

6e minuut.
Pintácsi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pecháček de bal. Pecháček met een sublieme pass. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brousil rent richting de bal. Brousil passt de bal zonder na te denken. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Veress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:2

14e minuut.
Brousil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dlabola komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Grofcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Grofcsik met een sublieme pass. Bărzoi met een sublieme pass. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Veress bokst de bal weg. Dlabola is nu in balbezit. Dlabola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kulcsár geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hiu-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dlabola rent richting de bal. Dlabola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Veress probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Pachiegga schiet op doel. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár geeft een lange en hoge pass. Bărzoi kopt de bal weg. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vincze trapt de bal weg. Hiu-Kwoon kopt de bal weg. Kulcsár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pachiegga rent richting de bal. Grofcsik rent richting de bal. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Veress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:3

29e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi met een sublieme pass. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga geeft een lange en hoge pass. Maróti rent richting de bal. Dlabola verovert de bal door een tackle van achteren. Dlabola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi met een sublieme pass. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Veress bokst de bal weg.

35e minuut.
Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal zonder na te denken. Dlabola rent richting de bal. Dlabola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Veress met een harde bal richting middenveld. Pecháček kopt de bal weg. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:4

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuttor met een snelle inworp. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:5

43e minuut.
rent richting de bal. Bărzoi rent richting de bal. schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bărzoi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 76%, FC Akukho Umusa 24%.
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:5

47e minuut.
Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Pecháček rent richting de bal. Pecháček geeft een hoge lob. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:6

54e minuut.
Grofcsik is nu in balbezit. Scherfchen onderschept slim de pass. Scherfchen met een sublieme pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veress bokst de bal weg.

55e minuut.
Bărzoi speelt de bal door. Pecháček speelt de bal door. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:7

57e minuut.
Vincze is nu in balbezit. Vincze geeft een hoge lob. Inworp. Bărzoi met een snelle inworp. Pecháček geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kulcsár geeft een hoge lob. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veress trapt de bal weg van het doel. Pecháček kopt de bal weg. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár geeft de bal voor. Scherfchen met een sublieme pass. Daar is Pintácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecháček geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:8

69e minuut.
Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Dlabola is nu in balbezit. Dlabola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Pecháček speelt de bal door. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola draait met de bal, schiet en ... Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:9

85e minuut.
Klungelig pakt Grofcsik de bal. Dlabola rent richting de bal. Pachiegga is nu in balbezit. Dlabola is nu in balbezit. Dlabola haalt uit met een fantastische trap. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hiu-Kwoon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 83%, FC Akukho Umusa 17%.
Sistergő SK - FC Akukho Umusa 0:10