Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormányos FC KellEgyNévAmiértNemBannolnak
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Gőz geeft een lange en hoge pass. Petrovics is nu in balbezit. Kalbergs maakt een afschuwelijke overtreding. Kalbergs krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zsíros is nu in balbezit. Zaszalej verovert de bal door een tackle van achteren. Zaszalej geeft een lange en hoge pass. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petrovics is nu in balbezit. Petrovics speelt de bal door. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ivanics met een harde bal richting middenveld. Király controleert de bal met de borst. Király passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kupczyk de bal. Kupczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:0

20e minuut.
Kalbergs rent richting de bal. Göröcs is nu in balbezit. Kalbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zaszalej kopt de bal weg. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs passt de bal zonder na te denken. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Király rent richting de bal. Király speelt de bal door. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Ivanics bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Gőz de bal. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király passt de bal met de wreef. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz onderschept slim de pass. Gőz passt de bal zonder na te denken. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 25%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 75%.
Kormányos FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:0

67e minuut.
Dobrolovszki met een sublieme pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska schiet op doel. Esterházy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaszalej zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Petrovics met de inworp. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalbergs krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Király onderschept slim de pass. Király met een sublieme pass. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Ivanics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 32%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 68%.
Kormányos FC - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 2:0