Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7FISH FC Kormányos FC
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.1
average Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Dobrolovszki kopt de bal weg. Puska heeft problemen om de bal te vangen. Kupczyk probeert naar een medespeler te passen. Pála is nu in balbezit. Pála schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Klungelig pakt Gőz de bal. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó passt de bal met de wreef. Esztergályos rent richting de bal. Esztergályos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Király kopt de bal weg. Dobrolovszki heeft problemen om de bal te vangen. Dobrolovszki probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Réti geeft een hoge lob. Kupczyk rent richting de bal. Osváth rent richting de bal. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pála rent richting de bal. Pála passt de bal in één keer door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lászka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobrolovszki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pála kopt de bal weg. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 64%, Kormányos FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7FISH FC - Kormányos FC 0:0

46e minuut.
Daar is Zaszalej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király is nu in balbezit. Király passt de bal in één keer door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kupczyk is nu in balbezit. Király is nu in balbezit. Kaulics met een sublieme pass. Puska is nu in balbezit. Puska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lilik probeert naar een medespeler te passen. Réti met een sublieme pass. Lilik geeft de bal voor. Esztergályos is nu in balbezit. Esztergályos draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Karádi is nu in balbezit. Puska onderschept slim de pass. Puska met een sublieme pass. Pála is nu in balbezit. Pála haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király passt de bal zonder na te denken. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Váncza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Zaszalej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pála is nu in balbezit. Pála schiet op doel. Fazekas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7FISH FC - Kormányos FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7FISH FC 53%, Kormányos FC 47%.
7FISH FC - Kormányos FC 0:1