Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sistergő SK ToyHun
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


21e minuut.
Vincze geeft een hoge lob. Inworp. Paulusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanta is nu in balbezit. Kanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kulcsár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomkovics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanta is nu in balbezit. Kanta schiet op doel. De bal raakt de paal. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - ToyHun 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 52%, ToyHun 48%.
Sistergő SK - ToyHun 0:1

52e minuut.
Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Grofcsik controleert de bal met de borst. Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bartha is nu in balbezit. Schuster is nu in balbezit. Benke is nu in balbezit. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Halmai bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik begaat een overtreding. Halmai raakt geblesseerd tijdens het duel. Halmai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korolovszky krijgt zijn hoofd ertegen. Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - ToyHun 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 55%, ToyHun 45%.
Sistergő SK - ToyHun 0:2