Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToyHun Sistergő SK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pintácsi rent richting de bal. Baráth onderschept slim de pass. Kanta rent richting de bal. Kanta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Paulusz kopt de bal weg. Klungelig pakt Grofcsik de bal. Baráth rent richting de bal. Baráth draait met de bal, schiet en ... Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - Sistergő SK 1:0

12e minuut.
Kassai passt de bal in één keer door. Toldi is nu in balbezit. Toldi geeft een hoge lob. Baráth is nu in balbezit. Baráth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Halmai is nu in balbezit. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik speelt de bal door. Klungelig pakt Kanta de bal. Kanta schiet op doel. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kuttor speelt de bal door. Kassai rent richting de bal. Kassai passt de bal zonder na te denken. Baráth rent richting de bal. Baráth schiet op doel. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - Sistergő SK 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paulusz met een snelle inworp. Grofcsik rent richting de bal. Kanta onderschept slim de pass. Kanta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kassai passt de bal in één keer door. Plazma is nu in balbezit. Plazma probeert naar een medespeler te passen. Benke is nu in balbezit. Benke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baráth met een sublieme pass. Kanta is nu in balbezit. Grofcsik begaat een overtreding. Grofcsik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToyHun 49%, Sistergő SK 51%.
ToyHun - Sistergő SK 2:0

63e minuut.
Halmai is nu in balbezit. Halmai geeft een hoge lob. Pintácsi rent richting de bal. Kanta rent richting de bal. Kanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Veress met een sublieme pass. Lénárt rent richting de bal. Benke verovert de bal door een tackle van achteren. Benke schiet op doel. Nagypál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - Sistergő SK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToyHun 51%, Sistergő SK 49%.
ToyHun - Sistergő SK 2:1