Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak Újpestforever
Normal Tactiek 523Újpest
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 31
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Levasseur onderschept slim de pass. Levasseur speelt de bal door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Ivanics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Sebes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs verovert de bal door een tackle van achteren. Göröcs geeft de bal voor. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási haalt uit met een fantastische trap. Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Levasseur de bal. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög rent richting de bal. Kéri onderschept slim de pass. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sebes met een snelle inworp. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz geeft de bal voor. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Göröcs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wąpierz met een snelle inworp. Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebes geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zsíros is nu in balbezit. Kéri onderschept slim de pass. Kéri passt de bal met de wreef. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Wąpierz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirt geeft de bal voor. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Újpestforever 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 74%, Újpestforever 26%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Újpestforever 0:1

51e minuut.
Karsai is nu in balbezit. Megyesi onderschept slim de pass. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Levasseur passt de bal zonder na te denken. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri passt de bal met de wreef. Daar is Kuszende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Újpestforever 0:2

59e minuut.
Zsíros met een sublieme pass. Görög rent richting de bal. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel. Esterházy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivanics bokst de bal weg.

61e minuut.
Tompa is nu in balbezit. Hirt is nu in balbezit. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Levasseur de bal. Levasseur geeft de bal voor. Ivanics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kéri passt de bal in één keer door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende passt de bal met de wreef. Hirt rent richting de bal. Hirt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Újpestforever 0:3

70e minuut.
Zsíros is nu in balbezit. Zsíros passt de bal in één keer door. Göröcs is nu in balbezit. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Karsai is nu in balbezit. Bukta verovert de bal door een tackle van achteren. Bukta speelt de bal door. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 71%, Újpestforever 29%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - Újpestforever 0:3