Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpestforever KellEgyNévAmiértNemBannolnak
523Újpest Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 16.4
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Hirt met een sublieme pass. Wąpierz heeft problemen om de bal te vangen. Wąpierz passt de bal in één keer door. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy geeft een lange en hoge pass. Hirt kopt de bal weg. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kéri passt de bal met de wreef. Garamvölgyi rent richting de bal. Göröcs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Göröcs krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Perlai is nu in balbezit. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Esterházy is nu in balbezit. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:0

14e minuut.
Doeltrap. Ivanics trapt de bal weg van het doel. Hirt kopt de bal weg. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 2:0

19e minuut.
Esterházy geeft de bal voor. Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt met een sublieme pass. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi schiet op doel. Ivanics bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 3:0

23e minuut.
Megyesi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kéri de bal. Kéri passt de bal met de wreef. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 4:0

25e minuut.
Göröcs rent richting de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Petrovics is nu in balbezit. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bukta bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsai geeft de bal voor. Klungelig pakt Wąpierz de bal. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Görög verovert de bal door een tackle van achteren. Levasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur passt de bal in één keer door. Daar is Kéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kéri geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hirt rent richting de bal. Hirt geeft een hoge lob. Daar is Garamvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 5:0

39e minuut.
Nánási speelt de bal door. Szíjj is nu in balbezit. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Ivanics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 6:0

44e minuut.
Petrovics verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt is nu in balbezit. Hirt passt de bal met de wreef. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 16%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 84%.
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 6:0

46e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög onderschept slim de pass. Görög speelt de bal door. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Petrovics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göröcs rent richting de bal. Hirt onderschept slim de pass. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Göröcs rent richting de bal. Hirt onderschept slim de pass. Hirt met een sublieme pass. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szíjj is nu in balbezit. Szíjj passt de bal met de wreef. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 7:0

62e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri geeft de bal voor. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt passt de bal zonder na te denken. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi schiet op doel. Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 8:0

76e minuut.
Szászi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kéri de bal. Kéri passt de bal met de wreef. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Levasseur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szász komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 23%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 77%.
Újpestforever - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 8:0