Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToyHun 7FISH FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta onderschept slim de pass. Kanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Karádi probeert de bal aan de voet te houden. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó passt de bal zonder na te denken. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - 7FISH FC 0:1

19e minuut.
Rácz is nu in balbezit. Regedei verovert de bal door een tackle van achteren. Regedei passt de bal zonder na te denken. Daar is Esztergályos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esztergályos schiet op doel. Nagypál verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Karádi probeert naar een medespeler te passen. Kassai rent richting de bal. Kassai passt de bal zonder na te denken. Kanta rent richting de bal. Kanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ToyHun - 7FISH FC 1:1

35e minuut.
Tomkovics met de inworp. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta passt de bal in één keer door. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - 7FISH FC 2:1

42e minuut.
Karádi geeft een lange en hoge pass. Rácz kopt de bal weg. Kassai is nu in balbezit. Kanta rent richting de bal. Kanta draait met de bal, schiet en ... Fazekas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToyHun 43%, 7FISH FC 57%.
ToyHun - 7FISH FC 2:1

56e minuut.
Esztergályos verovert de bal door een tackle van achteren. Esztergályos passt de bal in één keer door. Halmai met een sublieme pass. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Halmai met de inworp. Paulusz is nu in balbezit. Paulusz speelt de bal door. Kanta is nu in balbezit. Kanta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToyHun 63%, 7FISH FC 37%.
ToyHun - 7FISH FC 2:1