Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormányos FC Sistergő SK
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kupczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maróti onderschept slim de pass. Maróti geeft de bal voor. Kuttor rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Király rent richting de bal. Király passt de bal zonder na te denken. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs draait met de bal, schiet en ... Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk schiet op doel. Veress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Sistergő SK 1:0

29e minuut.
Maróti geeft de bal voor. Benke kopt de bal weg. Plazma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zaszalej met een snelle inworp. Kalbergs is nu in balbezit. Plazma maakt een afschuwelijke overtreding. Plazma krijgt een gele kaart. Kalbergs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zaszalej komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vincze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal zonder na te denken. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 37%, Sistergő SK 63%.
Kormányos FC - Sistergő SK 1:0

52e minuut.
Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti passt de bal zonder na te denken. Kupczyk heeft problemen om de bal te vangen. Király is nu in balbezit. Király schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Daar is Pintácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király is nu in balbezit. Király probeert naar een medespeler te passen. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zaszalej probeert naar een medespeler te passen. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Veress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Sistergő SK 2:0

83e minuut.
Gőz met een sublieme pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk passt de bal zonder na te denken. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Sistergő SK 3:0

85e minuut.
Király met een sublieme pass. Kupczyk is nu in balbezit. Kalbergs is nu in balbezit. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Király rent richting de bal. Király geeft een lange en hoge pass. Kulcsár rent richting de bal. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - Sistergő SK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 40%, Sistergő SK 60%.
Kormányos FC - Sistergő SK 4:0