Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sistergő SK Kormányos FC
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 28.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kupczyk is nu in balbezit. Kalbergs rent richting de bal. Maróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs onderschept slim de pass. Kalbergs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Puska rent richting de bal. Zaszalej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaszalej geeft een lange en hoge pass. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Kormányos FC 0:1

13e minuut.
Zaszalej met een snelle inworp. Kalbergs is nu in balbezit. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Kalbergs met een sublieme pass. Veress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Kormányos FC 0:2

17e minuut.
Réti is nu in balbezit. Réti geeft de bal voor. Maróti kopt de bal weg. Benke kan de bal niet met de borst controleren. Benke schiet op doel. Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaszalej de bal onder controle te krijgen. rent richting de bal. Zaszalej rent richting de bal. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
heeft problemen om de bal te vangen. Réti onderschept slim de pass. Réti passt de bal in één keer door. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Kormányos FC 0:3

36e minuut.
Grofcsik is nu in balbezit. Király onderschept slim de pass. Grofcsik begaat een overtreding. Grofcsik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kalbergs rent richting de bal. Maróti begaat een overtreding. Kalbergs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Király zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kupczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Kormányos FC 0:4

44e minuut.
Király met een sublieme pass. Kalbergs kan de bal niet met de borst controleren. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kulcsár de bal onder controle te krijgen. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 57%, Kormányos FC 43%.
Sistergő SK - Kormányos FC 0:4

55e minuut.
Dobrolovszki met een sublieme pass. Daar is Kupczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupczyk passt de bal zonder na te denken. Gőz probeert naar een medespeler te passen. Puska geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Puska is nu in balbezit. Puska probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk rent richting de bal. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Kormányos FC 0:5

80e minuut.
Zaszalej is nu in balbezit. Zaszalej met een sublieme pass. Daar is Kupczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalbergs rent richting de bal. Kalbergs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska geeft de bal voor. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ... Veress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - Kormányos FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 60%, Kormányos FC 40%.
Sistergő SK - Kormányos FC 0:6