Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpestforever Újpalota United
523Újpest Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 16
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Levasseur kan de bal niet met de borst controleren. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi probeert naar een medespeler te passen. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 1:0

10e minuut.
Tompa geeft een hoge lob. Göncz is nu in balbezit. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi schiet op doel. Bádonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Levasseur rent richting de bal. Levasseur passt de bal zonder na te denken. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Füle de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Met opzet legt Vámos zijn tegenspeler op de grond. Vámos krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kéri met een snelle inworp. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt passt de bal met de wreef. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur is nu in balbezit. Levasseur passt de bal zonder na te denken. Daar is Garamvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garamvölgyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 3:0

27e minuut.
Garamvölgyi passt de bal zonder na te denken. Kéri rent richting de bal. Grósz is nu in balbezit. Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 4:0

29e minuut.
Bukta is nu in balbezit. Pencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pencz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 4:1

39e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Patakfalvi rent richting de bal. Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 5:1

41e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur is nu in balbezit. Bukta rent richting de bal. Bukta geeft een hoge lob. Garamvölgyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kasza onderschept slim de pass. Kasza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kéri met de inworp. Hirt geeft een hoge lob. Bádonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 42%, Újpalota United 58%.
Újpestforever - Újpalota United 5:1

46e minuut.
Göncz geeft een hoge lob. Daar is Brecska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levasseur probeert naar een medespeler te passen. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Levasseur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukta geeft een hoge lob. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz draait met de bal, schiet en ... Bádonyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 6:1

57e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Levasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur passt de bal in één keer door. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Kéri met een sublieme pass. Garamvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Bádonyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pencz rent richting de bal. Bukta onderschept slim de pass. Bukta speelt de bal door. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - Újpalota United 7:1

77e minuut.
Levasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur passt de bal in één keer door. Igaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vámos onderschept slim de pass. Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt passt de bal in één keer door. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap. Kasza heeft problemen om de bal te vangen. Kéri rent richting de bal. Kéri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Patakfalvi kan de bal niet met de borst controleren. Levasseur is nu in balbezit. Levasseur passt de bal met de wreef. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi bokst de bal weg.

90e minuut.
Bukta probeert naar een medespeler te passen. Kéri is nu in balbezit. Kasza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kéri raakt geblesseerd tijdens het duel. Wąpierz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bádonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 17%, Újpalota United 83%.
Újpestforever - Újpalota United 7:1