Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Akukho Umusa KellEgyNévAmiértNemBannolnak
próba Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Ivanics trapt de bal weg. Pecháček speelt de bal door. Dermendzhiev speelt de bal door. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ivanics trapt de bal weg. Pecháček kopt de bal weg. Daar is Perlai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szíjj kopt de bal weg. Nánási is nu in balbezit. Hoàng Phú onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 1:0

11e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal met de wreef. Pecháček speelt de bal door. Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 2:0

14e minuut.
Návay rent richting de bal. Návay geeft een lange en hoge pass. Dermendzhiev probeert de bal aan de voet te houden. Nánási is nu in balbezit. Nánási schiet op doel. Zaszalej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Ivanics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 3:0

19e minuut.
Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev speelt de bal door. Brousil is nu in balbezit. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 4:0

25e minuut.
Petrovics is nu in balbezit. Hiu-Kwoon onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 5:0

26e minuut.
Daar is Dermendzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermendzhiev geeft een hoge lob. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 6:0

28e minuut.
Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Zsíros bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil onderschept slim de pass. Brousil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esterházy rent richting de bal. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil draait met de bal, schiet en ... Ivanics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 7:0

33e minuut.
Pecháček passt de bal met de wreef. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Bărzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi speelt de bal door. Dermendzhiev met een sublieme pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dermendzhiev met een sublieme pass. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga passt de bal met de wreef. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil onderschept slim de pass. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 8:0

39e minuut.
Perlai passt de bal in één keer door. Návay is nu in balbezit. Bărzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Návay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrovics met een snel genomen vrije trap. Zaszalej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Esterházy trapt de bal weg. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Pachiegga met een sublieme pass. Brousil rent richting de bal. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 25%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 75%.
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 8:0

46e minuut.
Hiu-Kwoon onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 9:0

49e minuut.
Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecháček speelt de bal door. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Ivanics probeert naar een medespeler te passen. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Pecháček passt de bal in één keer door. Brousil is nu in balbezit. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ... Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 10:0

53e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft een hoge lob. Pachiegga is nu in balbezit. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pecháček kopt de bal weg. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Perlai rent richting de bal. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Brousil kopt de bal weg. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Dermendzhiev met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 11:0

58e minuut.
Zsíros passt de bal zonder na te denken. Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel. Ivanics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachiegga krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dermendzhiev met een sublieme pass. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Perlai is nu in balbezit. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zsíros is nu in balbezit. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 12:0

67e minuut.
Perlai rent richting de bal. Perlai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecháček geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brousil is nu in balbezit. Göröcs is nu in balbezit. Brousil onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 13:0

75e minuut.
Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil schiet op doel. Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 14:0

76e minuut.
Pecháček geeft een hoge lob. Brousil kopt de bal weg. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ivanics trapt de bal weg van het doel. Pecháček kopt de bal weg. Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Esterházy is nu in balbezit. Brousil onderschept slim de pass. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga schiet op doel. Ivanics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 15:0

80e minuut.
Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil is nu in balbezit. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Ivanics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 16:0

83e minuut.
Brousil rent richting de bal. Brousil passt de bal met de wreef. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 17:0

84e minuut.
Ivanics trapt de bal weg. Dermendzhiev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pachiegga de bal onder controle te krijgen. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Esterházy rent richting de bal. Brousil verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga geeft een lange en hoge pass. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brousil is nu in balbezit. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga probeert naar een medespeler te passen. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 25%, KellEgyNévAmiértNemBannolnak 75%.
FC Akukho Umusa - KellEgyNévAmiértNemBannolnak 17:0