Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak FC Akukho Umusa
Normal Tactiek próba
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Brousil geeft de bal voor. Daar is Perlai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsíros bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil onderschept slim de pass. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon speelt de bal door. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:1

9e minuut.
Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil onderschept slim de pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:2

10e minuut.
Zsíros is nu in balbezit. Dermendzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Daar is Brousil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pecháček passt de bal in één keer door. Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Göröcs zijn tegenspeler op de grond. Göröcs krijgt een gele kaart. Hiu-Kwoon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pecháček met een snel genomen vrije trap. Pachiegga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:3

14e minuut.
Nánási met een sublieme pass. Karsai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pachiegga. Pachiegga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Brousil onderschept slim de pass. Brousil probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Esterházy geeft een hoge lob. Pecháček kopt de bal weg. Görög heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bărzoi geeft een hoge lob. Pachiegga rent richting de bal. Dermendzhiev speelt de bal door. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ... Ivanics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perlai kopt de bal weg. Brousil kan de bal niet met de borst controleren. Zsíros is nu in balbezit. Brousil onderschept slim de pass. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ivanics met een harde bal richting middenveld. Dermendzhiev kopt de bal weg. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pachiegga passt de bal met de wreef. Brousil rent richting de bal. Brousil passt de bal met de wreef. Pecháček rent richting de bal. Pecháček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ivanics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Brousil passt de bal met de wreef. Petrovics rent richting de bal. Hiu-Kwoon onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:4

38e minuut.
Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi geeft een hoge lob. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pachiegga met een snelle inworp. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:5

42e minuut.
Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček passt de bal met de wreef. Dermendzhiev met een sublieme pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Perlai met een sublieme pass. Petrovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 79%, FC Akukho Umusa 21%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:6

49e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:7

50e minuut.
Nánási passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecháček met een snelle inworp. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Brousil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hiu-Kwoon kopt de bal weg. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil passt de bal met de wreef. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Zsíros rent richting de bal. Brousil onderschept slim de pass. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Ivanics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:8

56e minuut.
Pachiegga geeft een hoge lob. Doeltrap. Ivanics trapt de bal weg. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Ivanics bokst de bal weg. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:9

58e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Klungelig pakt Brousil de bal. Pachiegga is nu in balbezit. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:10

60e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil met een sublieme pass. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:11

63e minuut.
Dermendzhiev met een sublieme pass. Brousil rent richting de bal. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil onderschept slim de pass. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Ivanics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:12

68e minuut.
Brousil is nu in balbezit. Pecháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček passt de bal met de wreef. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dermendzhiev passt de bal zonder na te denken. Pecháček speelt de bal door. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:13

78e minuut.
Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Dermendzhiev rent richting de bal. Dermendzhiev passt de bal met de wreef. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dermendzhiev passt de bal in één keer door. Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Pecháček met een sublieme pass. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Návay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Bărzoi passt de bal in één keer door. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Ivanics trapt de bal weg van het doel. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev met een sublieme pass. Brousil rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:14

89e minuut.
Hiu-Kwoon heeft problemen om de bal te vangen. Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Pecháček speelt de bal door. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KellEgyNévAmiértNemBannolnak 74%, FC Akukho Umusa 26%.
KellEgyNévAmiértNemBannolnak - FC Akukho Umusa 0:15