Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufhcsTC 37gumball
451 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 43.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Amado onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lousada met de inworp. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli passt de bal zonder na te denken. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Boladão bokst de bal weg.

3e minuut.
Dürmeier rent richting de bal. Emődi onderschept slim de pass. Emődi geeft de bal voor. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Boladão bokst de bal weg. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Goreffi onderschept slim de pass. Goreffi geeft een lange en hoge pass. Daar is Amado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Serro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pilay kopt de bal weg. Fossé is nu in balbezit. Fossé passt de bal in één keer door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vehkaranta is nu in balbezit. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta is nu in balbezit. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - 37gumball 1:0

20e minuut.
Pilay geeft de bal voor. Ojeda kopt de bal weg. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Boladão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - 37gumball 2:0

22e minuut.
Pilay geeft de bal voor. Inworp. Battista met een snelle inworp. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Daar is Vehkaranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - 37gumball 3:0

27e minuut.
Bonvino speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda met een sublieme pass. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Emődi is nu in balbezit. Emődi geeft een hoge lob. Docu met een sublieme pass. Daar is Vehkaranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkaranta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nəzirli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Boladão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Docu kopt de bal weg. Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. Battista geeft een lange en hoge pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Serro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Aydın probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi draait met de bal, schiet en ... Serro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 52%, 37gumball 48%.
ufhcsTC - 37gumball 3:0

46e minuut.
Nəzirli geeft de bal voor. Ojeda kopt de bal weg. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta schiet op doel. Docu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boladão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Serro trapt de bal weg. Nəzirli kopt de bal weg. Ojeda speelt de bal door. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Boladão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Dürmeier speelt de bal door. Karaszewski is nu in balbezit. Goreffi is nu in balbezit. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Battista rent richting de bal. Battista passt de bal zonder na te denken. Fossé geeft de bal voor. Serro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - 37gumball 3:1

66e minuut.
Dürmeier passt de bal zonder na te denken. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Boladão trapt de bal weg van het doel. Goreffi kopt de bal weg. Leszaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Boladão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Emődi probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal met de wreef. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Battista is nu in balbezit. Battista probeert naar een medespeler te passen. Goreffi is nu in balbezit. Goreffi schiet op doel. Serro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - 37gumball 3:2

83e minuut.
Boladão speelt de bal door. Bonvino kopt de bal weg. Ojeda speelt de bal door. Daar is Vehkaranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 58%, 37gumball 42%.
ufhcsTC - 37gumball 3:2