Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc Dharma
Tuti Tactiek bt
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Csató geeft een hoge lob. Mélykúti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əkbərov. Əkbərov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Naruoka rent richting de bal. Naruoka passt de bal in één keer door. Baccetti rent richting de bal. Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mélykúti passt de bal in één keer door. Əkbərov is nu in balbezit. Najeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb schiet op doel. Noodapera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Dharma 0:1

14e minuut.
Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti passt de bal in één keer door. Najeeb rent richting de bal. Najeeb draait met de bal, schiet en ... Əkbərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noodapera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo met een sublieme pass. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
julla fc - Dharma 1:1

19e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal zonder na te denken. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Paspalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mélykúti geeft de bal voor. Klungelig pakt Sakurai de bal. Baccetti rent richting de bal. Sakurai onderschept slim de pass. Sakurai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Avesani is nu in balbezit. Avesani geeft een hoge lob. Gawryś kopt de bal weg. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Szolnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daðason legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szolnoki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daðason geeft een hoge lob. Gawryś kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Takagi geeft de bal voor. Əkbərov kopt de bal weg. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 45%, Dharma 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
julla fc - Dharma 1:1

54e minuut.
Avesani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szolnoki rent richting de bal. Daðason legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szolnoki raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawryś zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Paspalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Varthis geeft de bal voor. Inworp. Avesani met de inworp. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. Paspalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Avesani rent richting de bal. Avesani passt de bal zonder na te denken. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov speelt de bal door. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faruq de bal. Faruq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Avesani met de inworp. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakurai schiet op doel. Noodapera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Dharma 1:2

69e minuut.
Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató passt de bal in één keer door. Baccetti geeft een hoge lob. Varthis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gawryś rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
julla fc - Dharma 2:2

81e minuut.
Avesani is nu in balbezit. Avesani passt de bal in één keer door. Varthis probeert de bal aan de voet te houden. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti passt de bal zonder na te denken. Daðason geeft een lange en hoge pass. Najeeb rent richting de bal. Najeeb haalt uit met een fantastische trap. Noodapera bokst de bal weg.

88e minuut.
Szolnoki kopt de bal weg. Naruoka probeert de bal aan de voet te houden. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Paspalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Faruq is nu in balbezit. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Paspalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Dharma 3:2

90e minuut.
Jean komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 28%, Dharma 72%.
julla fc - Dharma 3:2