Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pécsi MFC Csonttörők
Sajat Tactiek új
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Labarca is nu in balbezit. Labarca draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:1

9e minuut.
Kubo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Łabuś de bal. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tuskán trapt de bal weg van het doel. Kubo kopt de bal weg. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Labarca rent richting de bal. Labarca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Labarca onderschept slim de pass. Labarca met een sublieme pass. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Kozarek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozarek met een harde bal richting middenveld. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarca onderschept slim de pass. Labarca draait met de bal, schiet en ... Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Balus de bal onder controle te krijgen. Kubo geeft de bal voor. Labarca krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:2

18e minuut.
Burgoci geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Labarca is nu in balbezit. Labarca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Carbonell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonell krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mürk rent richting de bal. Mürk geeft een lange en hoge pass. Labarca kopt de bal weg. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Egerszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo probeert naar een medespeler te passen. Labarca rent richting de bal. Labarca haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi bokst de bal weg. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuskán bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Labarca is nu in balbezit. Labarca draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:3

26e minuut.
Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kozarek de bal onder controle te krijgen. Carbonell geeft een hoge lob. Yörükoğlu kopt de bal weg. Paal!

27e minuut.
Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Carbonell kopt de bal weg. Daar is Serdült, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarca rent richting de bal. Labarca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carbonell probeert de bal aan de voet te houden. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:4

29e minuut.
Víg speelt de bal door. Klungelig pakt Gedó de bal. Révfi rent richting de bal. Labarca onderschept slim de pass. Labarca haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Labarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:5

34e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Yörükoğlu controleert de bal met de borst. Labarca is nu in balbezit. Labarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:6

34e minuut.
Víg probeert naar een medespeler te passen. Králik rent richting de bal. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal in één keer door. Labarca is nu in balbezit. Labarca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:7

39e minuut.
Łabuś geeft een hoge lob. Biedrzycki is nu in balbezit. Biedrzycki geeft een lange en hoge pass. Carbonell geeft een hoge lob. Labarca krijgt zijn hoofd ertegen. Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tuskán verovert de bal door een tackle van achteren. Tuskán geeft een lange en hoge pass. Kubo kopt de bal weg. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 91%, Csonttörők 9%.
Pécsi MFC - Csonttörők 0:7

49e minuut.
Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb verovert de bal door een tackle van achteren. Trieb geeft een lange en hoge pass. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:8

51e minuut.
Biedrzycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balus de bal. Kubo geeft een lange en hoge pass. Labarca rent richting de bal. Labarca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca draait met de bal, schiet en ... Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:9

55e minuut.
Biedrzycki geeft een hoge lob. Burgoci geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu kopt de bal weg. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Egerszegi geeft de bal voor. Trieb geeft de bal voor. Labarca kan de bal niet met de borst controleren. Labarca schiet op doel. Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Labarca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:10

63e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Kubo probeert naar een medespeler te passen. Labarca is nu in balbezit. Labarca draait met de bal, schiet en ... Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:11

64e minuut.
Serdült geeft een hoge lob. Inworp. Carbonell met een snelle inworp. Łabuś rent richting de bal. Łabuś geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Łabuś met een sublieme pass. Kubo rent richting de bal. Kubo speelt de bal door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mürk met een sublieme pass. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:12

71e minuut.
Trieb onderschept slim de pass. Králik geeft de bal voor. Klungelig pakt Zioło de bal. Kubo probeert naar een medespeler te passen. Carbonell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi rent richting de bal. Met opzet legt Labarca zijn tegenspeler op de grond. Egerszegi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Egerszegi kan niet meer verder spelen. Mizsér komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Łabuś speelt de bal door. Labarca is nu in balbezit. Labarca draait met de bal, schiet en ... Tuskán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carbonell neemt de hoekschop. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:13

79e minuut.
Daar is Balus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubo is nu in balbezit. Kubo passt de bal met de wreef. Kozarek is nu in balbezit. Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yörükoğlu geeft de bal voor. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Łabuś kopt de bal weg. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca draait met de bal, schiet en ... Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Labarca heeft problemen om de bal te vangen. Labarca geeft een lange en hoge pass. Kozarek heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Labarca geeft de bal voor. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yörükoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labarca neemt de penalty, wat een uithaal! Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Zrínyi bokst de bal weg. Klungelig pakt Labarca de bal. Labarca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:14

88e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal met de wreef. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuskán de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csonttörők 0:15

90e minuut.
Kozarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubo met een snelle inworp. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 85%, Csonttörők 15%.
Pécsi MFC - Csonttörők 0:15