Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Pécsi MFC
új Tactiek Sajat
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 22.8
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Szirmay kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Luketics bokst de bal weg.

11e minuut.
Szirmay geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybicki zal de hoekschop nemen. Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny geeft de bal voor. Luketics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kozarek rent richting de bal. Kozarek geeft de bal voor. Carbonell kopt de bal weg. Łabuś geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Potrzebny de bal onder controle te krijgen. Kozarek onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Łabuś speelt de bal door. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu passt de bal in één keer door. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 1:0

20e minuut.
Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi geeft de bal voor. Inworp. Carbonell met een snelle inworp. Łabuś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kozarek kopt de bal weg. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. Luketics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 2:0

26e minuut.
Rybicki geeft een lange en hoge pass. Potrzebny kopt de bal weg. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Luketics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 3:0

29e minuut.
Yörükoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozarek onderschept slim de pass. Szirmay controleert de bal met de borst. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 4:0

31e minuut.
Carbonell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Luketics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 5:0

33e minuut.
Kozarek geeft een hoge lob. Rybicki kopt de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Luketics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 6:0

35e minuut.
Kozarek met een sublieme pass. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült maakt een afschuwelijke overtreding. Serdült krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. Luketics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 7:0

36e minuut.
Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó passt de bal in één keer door. Králik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu onderschept slim de pass. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 8:0

39e minuut.
Egerszegi probeert de bal aan de voet te houden. Biedrzycki speelt de bal door. Balus rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 9:0

41e minuut.
Luketics met een harde bal richting middenveld. Rybicki kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Daar is Potrzebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Luketics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kozarek heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kozarek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kozarek geeft een hoge lob. Carbonell geeft een hoge lob. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Luketics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 13%, Pécsi MFC 87%.
Csonttörők - Pécsi MFC 10:0

46e minuut.
Inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łabuś geeft de bal voor. Yörükoğlu springt en kopt de bal. Luketics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Luketics trapt de bal weg van het doel. Rybicki kopt de bal weg. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Luketics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 11:0

62e minuut.
Mizsér is nu in balbezit. Mizsér passt de bal in één keer door. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kozarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kozarek probeert naar een medespeler te passen. Carbonell geeft een hoge lob. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Balus speelt de bal door. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Potrzebny passt de bal in één keer door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pócsik geeft een hoge lob. Rybicki heeft problemen om de bal te vangen. Rybicki speelt de bal door. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Luketics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 12:0

79e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yörükoğlu kopt de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Luketics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Pécsi MFC 13:0

88e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Łabuś rent richting de bal. Łabuś met een sublieme pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kozarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozarek geeft een lange en hoge pass. Daar is Biedrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 15%, Pécsi MFC 85%.
Csonttörők - Pécsi MFC 13:0