Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Dharma
új Tactiek bt
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


17e minuut.
Csató probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai draait met de bal, schiet en ... Duy Thành bokst de bal weg.

20e minuut.
Espinoza probeert de bal aan de voet te houden. Burgoci geeft een hoge lob. Kubo kopt de bal weg. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Paspalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rybicki met de inworp. Charlet rent richting de bal. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Labarca is nu in balbezit. Labarca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Dharma 1:0

38e minuut.
Kubo met een sublieme pass. Varthis rent richting de bal. Charlet onderschept slim de pass. Charlet draait met de bal, schiet en ... Paspalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Labarca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Dharma 2:0

41e minuut.
Takagi verovert de bal door een tackle van achteren. Kubo met een sublieme pass. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Paspalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zahin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kubo met de inworp. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 37%, Dharma 63%.
Csonttörők - Dharma 2:0

46e minuut.
Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kubo kopt de bal weg. Rybicki heeft problemen om de bal te vangen. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Dharma 3:0

62e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Burgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoci geeft de bal voor. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Varthis geeft een lange en hoge pass. Zioło is nu in balbezit. Zioło geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Paspalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Carbonell passt de bal zonder na te denken. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal in één keer door. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Dharma 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 40%, Dharma 60%.
Csonttörők - Dharma 4:0