Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:36
  • Competitiewedstrijd: Megye I.25 [del]
  • Stadion: B
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37999
Sikoku Csonttörők
bt Tactiek új
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten adequate
average Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Najeeb rent richting de bal. Najeeb passt de bal in één keer door. Nozawa rent richting de bal. Nozawa schiet op doel. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 1:0

7e minuut.
Stergiopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stergiopoulos. Charlet raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Labarca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charlet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labarca geeft een hoge lob. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kubo stond buitenspel. Nonnason neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mélykúti de bal. Mélykúti schiet op doel. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 2:0

21e minuut.
McKinnon rent richting de bal. Kubo verovert de bal door een tackle van achteren. Kubo probeert naar een medespeler te passen. Rybicki rent richting de bal. Rybicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Renuka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrena met een snelle inworp. Stefánsson is nu in balbezit. Stefánsson geeft een lange en hoge pass. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 3:0

39e minuut.
Najeeb geeft een hoge lob. Renuka heeft problemen om de bal te vangen. Nozawa rent richting de bal. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 45%, Csonttörők 55%.
Sikoku - Csonttörők 4:0

47e minuut.
Najeeb met een sublieme pass. Naruoka rent richting de bal. Naruoka passt de bal met de wreef. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal in één keer door. Labarca speelt de bal door. Kubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rybicki rent richting de bal. Rybicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 4:1

57e minuut.
Najeeb met een snelle inworp. Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson geeft de bal voor. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nozawa rent richting de bal. Nozawa draait met de bal, schiet en ... Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 5:1

64e minuut.
Mélykúti kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 6:1

68e minuut.
Lanka geeft een lange en hoge pass. Nozawa kopt de bal weg. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 7:1

74e minuut.
Najeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb speelt de bal door. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 8:1

78e minuut.
Najeeb is nu in balbezit. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet geeft de bal voor. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki draait met de bal, schiet en ... Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Mélykúti onderschept slim de pass. Naruoka heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Csonttörők 9:1

88e minuut.
Najeeb is nu in balbezit. Charlet onderschept slim de pass. Charlet passt de bal met de wreef. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 47%, Csonttörők 53%.
Sikoku - Csonttörők 9:1