Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pécsi MFC julla fc
Sajat Tactiek Tuti
46% Balbezit 54%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 43.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Králik is nu in balbezit. Králik passt de bal in één keer door. Révfi is nu in balbezit. Szolnoki verovert de bal door een tackle van achteren. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:1

7e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Faruq rent richting de bal. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Biedrzycki geeft de bal voor. Víg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Əkbərov neemt vlug de vrije trap. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:2

11e minuut.
Víg met een sublieme pass. Králik heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:3

12e minuut.
Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó met een sublieme pass. Kozarek rent richting de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gedó is nu in balbezit. Əkbərov onderschept slim de pass. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Faruq rent richting de bal. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Mizsér is nu in balbezit. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Baccetti passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mizsér probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozarek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Faruq rent richting de bal. Faruq probeert naar een medespeler te passen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:4

24e minuut.
Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś passt de bal met de wreef. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:5

26e minuut.
Szolnoki probeert de bal aan de voet te houden. Révfi is nu in balbezit. Szolnoki is nu in balbezit. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:6

28e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült geeft een hoge lob. Szolnoki kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozarek heeft problemen om de bal te vangen. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:7

37e minuut.
Mercier geeft een hoge lob. Avesani geeft een hoge lob. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:8

39e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki passt de bal zonder na te denken. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Tuskán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avesani zal de hoekschop nemen. Gawryś springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Kozarek met een harde bal richting middenveld. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuskán trapt de bal weg van het doel. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 88%, julla fc 12%.
Pécsi MFC - julla fc 0:8

46e minuut.
Daar is Faruq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balus onderschept slim de pass. Balus passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi bokst de bal weg.

47e minuut.
Əkbərov kopt de bal weg. Faruq heeft problemen om de bal te vangen. Faruq geeft de bal voor. Mizsér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tuskán kan de bal niet met de borst controleren. Szolnoki is nu in balbezit. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:9

51e minuut.
Zrínyi trapt de bal weg van het doel. Avesani kopt de bal weg. Serdült heeft problemen om de bal te vangen. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Szolnoki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gawryś de bal onder controle te krijgen. Mizsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zrínyi speelt de bal door. Mercier rent richting de bal. Mercier geeft een hoge lob. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici geeft de bal voor. Klungelig pakt Kozarek de bal. Faruq is nu in balbezit. Faruq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Avesani verovert de bal door een tackle van achteren. Avesani met een sublieme pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:10

60e minuut.
Faruq speelt de bal door. Tuskán rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:11

67e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zrínyi trapt de bal weg van het doel. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:12

70e minuut.
Králik is nu in balbezit. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:13

71e minuut.
Gedó probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi geeft een lange en hoge pass. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Paal! Zrínyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Klungelig pakt Gawryś de bal. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Faruq is nu in balbezit. Faruq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuskán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:14

79e minuut.
Hidalgo met de inworp. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici met een sublieme pass. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:15

83e minuut.
Zrínyi speelt de bal door. Teodorovici kopt de bal weg. Szolnoki heeft problemen om de bal te vangen. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:16

89e minuut.
Mizsér passt de bal in één keer door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faruq is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - julla fc 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 91%, julla fc 9%.
Pécsi MFC - julla fc 0:17