Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csüggedés Monor SE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Matkó is nu in balbezit. Szanyó onderschept slim de pass. Szanyó met een sublieme pass. Bóta heeft problemen om de bal te vangen. Bóta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ladó met een snelle inworp. Stohl rent richting de bal. Stohl passt de bal met de wreef. Matkó is nu in balbezit. Matkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarcsay onderschept slim de pass. Inworp. Kárász zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szanyó rent richting de bal. Szanyó geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - Monor SE 1:0

28e minuut.
Tereny passt de bal in één keer door. Bóta is nu in balbezit. Popol is nu in balbezit. Bóta onderschept slim de pass. Bóta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - Monor SE 2:0

38e minuut.
Pulay geeft een hoge lob. Szanyó bereikt de bal nog maar net als eerste. Antall begaat een overtreding. Antall krijgt een gele kaart. Szanyó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szanyó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bóta rent richting de bal. Bóta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csüggedés - Monor SE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csüggedés 44%, Monor SE 56%.
Csüggedés - Monor SE 3:0

49e minuut.
Antall is nu in balbezit. Antall geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Böő de bal. Tereny bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereny geeft een lange en hoge pass. Polonkai bokst de bal weg.

73e minuut.
Antall rent richting de bal. Szanyó onderschept slim de pass. Tarcsay begaat een overtreding. Tarcsay krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Koplárovics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domján komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csüggedés 38%, Monor SE 62%.
Csüggedés - Monor SE 3:0