Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc Csonttörők
Tuti Tactiek új
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
48.3 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Labarca is nu in balbezit. Baccetti rent richting de bal. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Noodapera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kubo met een snelle inworp. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor. Labarca is nu in balbezit. Labarca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Kubo probeert naar een medespeler te passen. Baccetti is nu in balbezit. Labarca onderschept slim de pass. Labarca schiet op doel. Noodapera bokst de bal weg.

23e minuut.
Noodapera met een harde bal richting middenveld. Hidalgo kopt de bal weg. Trieb heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubo met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor. Charlet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Burgoci speelt de bal door. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal in één keer door. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 58%, Csonttörők 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
julla fc - Csonttörők 0:0

53e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Əkbərov de bal. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Noodapera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kubo passt de bal met de wreef. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Mercier is nu in balbezit. Labarca onderschept slim de pass. Labarca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avesani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mercier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Mürk begaat een overtreding. Hidalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hidalgo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Burgoci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avesani met een snelle inworp. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kubo is nu in balbezit. Kubo met een sublieme pass. Baccetti rent richting de bal. Baccetti passt de bal in één keer door. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Noodapera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 48%, Csonttörők 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
julla fc - Csonttörők 0:0