Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:30
  • Competitiewedstrijd: Megye I.25 [del]
  • Stadion: B
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10594
Sikoku Pécsi MFC
bt Tactiek Sajat
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 22.1
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Csató onderschept slim de pass. Csató met een sublieme pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 1:0

5e minuut.
Inworp. Daðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozarek rent richting de bal. Csató verovert de bal door een tackle van achteren. Csató geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 2:0

15e minuut.
Serdült geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naruoka met de inworp. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka onderschept slim de pass. Naruoka passt de bal zonder na te denken. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Sakurai geeft een lange en hoge pass. Espinoza kopt de bal weg. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 3:0

20e minuut.
Daar is Králik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mélykúti de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zrínyi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Serdült, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruoka speelt de bal door. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti geeft een lange en hoge pass. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 4:0

25e minuut.
Daar is Tuskán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza begaat een overtreding. Espinoza krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza speelt de bal door. Mélykúti is nu in balbezit. Daar is Csató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Stefánsson verovert de bal door een tackle van achteren. Stefánsson passt de bal zonder na te denken. Daðason met een sublieme pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 5:0

41e minuut.
Sakurai speelt de bal door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti passt de bal in één keer door. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 6:0

42e minuut.
Biedrzycki is nu in balbezit. Csató verovert de bal door een tackle van achteren. Csató geeft een hoge lob. Mélykúti springt en kopt de bal. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 7:0

44e minuut.
Naruoka probeert naar een medespeler te passen. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason passt de bal zonder na te denken. Csató rent richting de bal. Csató geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Espinoza passt de bal met de wreef. Csató rent richting de bal. Csató schiet op doel. Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 25%, Pécsi MFC 75%.
Sikoku - Pécsi MFC 8:0

50e minuut.
Mélykúti passt de bal zonder na te denken. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sakurai de bal. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Takagi verovert de bal door een tackle van achteren. Takagi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mélykúti de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 9:0

57e minuut.
Králik heeft problemen om de bal te vangen. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Révfi de bal onder controle te krijgen. Mélykúti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tuskán rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 10:0

69e minuut.
Mélykúti probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza passt de bal met de wreef. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daðason met een sublieme pass. Csató rent richting de bal. Csató probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 11:0

74e minuut.
Csató passt de bal in één keer door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Csató is nu in balbezit. Sakurai is nu in balbezit. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Pécsi MFC 12:0

82e minuut.
Morisaki met een sublieme pass. Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naruoka krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Balus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakurai rent richting de bal. Sakurai geeft de bal voor. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Kozarek de bal. Csató met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Csató rent richting de bal. Csató geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sakurai de bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 22%, Pécsi MFC 78%.
Sikoku - Pécsi MFC 12:0