Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pécsi MFC Sikoku
Sajat Tactiek bt
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten formidabel
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Révfi de bal. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Zrínyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:1

2e minuut.
Králik is nu in balbezit. Králik passt de bal in één keer door. Daar is Serdült, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daðason rent richting de bal. Daðason schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki passt de bal zonder na te denken. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:2

8e minuut.
Daðason verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb geeft een lange en hoge pass. Barrena kopt de bal weg. Klungelig pakt Tanigaki de bal. Tanigaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Serdült met een snelle inworp. Králik is nu in balbezit. Met opzet legt Sakurai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sakurai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sakurai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Daðason verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kozarek met een harde bal richting middenveld. Králik is nu in balbezit. Králik geeft de bal voor. Balus rent richting de bal. Balus schiet op doel. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Egerszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb onderschept slim de pass. Najeeb speelt de bal door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Zrínyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:3

19e minuut.
Najeeb passt de bal met de wreef. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrena met een sublieme pass. Mélykúti heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:4

21e minuut.
Mélykúti is nu in balbezit. Tanigaki rent richting de bal. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:5

23e minuut.
Serdült rent richting de bal. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason is nu in balbezit. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Konno rent richting de bal. Konno geeft de bal voor. Daðason heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:6

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Králik de bal onder controle te krijgen. Daðason is nu in balbezit. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:7

33e minuut.
Daðason kopt de bal weg. Mélykúti rent richting de bal. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka verovert de bal door een tackle van achteren. Naruoka probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel. Zrínyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Víg. Nonnason raakt geblesseerd tijdens het duel. McKinnon met een snel genomen vrije trap. Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Najeeb kopt de bal weg. Mélykúti heeft problemen om de bal te vangen. Daðason is nu in balbezit. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Barrena geeft een hoge lob. Kozarek probeert de bal met de borst te controleren. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 74%, Sikoku 26%.
Pécsi MFC - Sikoku 0:8

48e minuut.
Najeeb onderschept slim de pass. Najeeb geeft een hoge lob. Barrena speelt de bal door. Klungelig pakt Mélykúti de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:9

53e minuut.
Barrena heeft problemen om de bal te vangen. Biedrzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrena raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barrena neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:10

55e minuut.
Konno is nu in balbezit. Konno geeft de bal voor. Biedrzycki met een sublieme pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:11

60e minuut.
Tanigaki geeft een hoge lob. Najeeb kopt de bal weg. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:12

62e minuut.
Najeeb onderschept slim de pass. Najeeb geeft een hoge lob. Tanigaki is nu in balbezit. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daðason rent richting de bal. Daðason haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:13

62e minuut.
Králik bereikt de bal nog maar net als eerste. Králik met een sublieme pass. Egerszegi kan de bal niet met de borst controleren. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tuskán rent richting de bal. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozarek heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zrínyi trapt de bal weg van het doel. Révfi heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. Zrínyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:14

80e minuut.
Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti met een sublieme pass. Daðason is nu in balbezit. Daðason draait met de bal, schiet en ... Zrínyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Sikoku 0:15

86e minuut.
Najeeb kopt de bal weg. Daðason probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tuskán de bal onder controle te krijgen. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kozarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szirmay komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daðason rent richting de bal. Daðason geeft een hoge lob. Biedrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti verovert de bal door een tackle van achteren. Mélykúti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 86%, Sikoku 14%.
Pécsi MFC - Sikoku 0:15