Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monor SE Fc Szunyi
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Svéda de bal. Domján onderschept slim de pass. Svéda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svéda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Kerényi speelt de bal door. Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkó speelt de bal door. Domján is nu in balbezit. Domján haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mező geeft een hoge lob. Matkó kopt de bal weg. Klungelig pakt Pálfi de bal. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Fc Szunyi 1:0

23e minuut.
Matkó met een sublieme pass. Tereny is nu in balbezit. Tereny speelt de bal door. Domján rent richting de bal. Domján schiet op doel. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala passt de bal zonder na te denken. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tereny bereikt de bal nog maar net als eerste. Déry geeft een hoge lob. Kerényi rent richting de bal. Pogány verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 25%, Fc Szunyi 75%.
Monor SE - Fc Szunyi 1:0

63e minuut.
Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi is nu in balbezit. Met opzet legt Sáfár zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sáfár naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nógrádi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nógrádi kan niet meer verder spelen. Lakat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 42%, Fc Szunyi 58%.
Monor SE - Fc Szunyi 1:0