Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monor SE Sikoku
Normal Tactiek bt
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 42
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Stefánsson geeft een hoge lob. Szőke kopt de bal weg. Matkó rent richting de bal. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti met een sublieme pass. Najeeb rent richting de bal. Najeeb draait met de bal, schiet en ... Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:1

5e minuut.
Szőke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakurai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antall. Antall krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Tarcsay met een harde bal richting middenveld. Daðason geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Antall de bal onder controle te krijgen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Mélykúti de bal. Mélykúti probeert naar een medespeler te passen. Popol is nu in balbezit. Csató onderschept slim de pass. Csató haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai geeft een lange en hoge pass. Mélykúti kopt de bal weg. Najeeb probeert de bal aan de voet te houden. Najeeb draait met de bal, schiet en ... Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Najeeb rent richting de bal. Najeeb geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Domján rent richting de bal. Naruoka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domján. Domján krijgt een gele kaart. Naruoka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakurai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mélykúti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Naruoka geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Serényi trapt de bal weg van het doel. Najeeb rent richting de bal. Najeeb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Najeeb heeft problemen om de bal te vangen. Najeeb geeft de bal voor. Daar is Popol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató rent richting de bal. Csató schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Stefánsson speelt de bal door. Naruoka rent richting de bal. Naruoka geeft een lange en hoge pass. Csató rent richting de bal. Csató haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sakurai geeft de bal voor. Mélykúti kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:2

32e minuut.
Pogány bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka geeft een hoge lob. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb geeft een hoge lob. Csató krijgt zijn hoofd ertegen. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Naruoka met de inworp. Sakurai geeft een hoge lob. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Tarcsay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Naruoka met een snelle inworp. Sakurai rent richting de bal. Sakurai geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szirmay met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakurai met een snelle inworp. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daðason heeft problemen om de bal te vangen. Szőke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daðason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sakurai met een snel genomen vrije trap. Najeeb maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 87%, Sikoku 13%.
Monor SE - Sikoku 0:3

50e minuut.
Flynn geeft de bal voor. Klungelig pakt Sakurai de bal. Sakurai probeert naar een medespeler te passen. Csató heeft problemen om de bal te vangen. Csató draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mélykúti is nu in balbezit. Najeeb is nu in balbezit. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Szőke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakurai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daðason rent richting de bal. Daðason geeft de bal voor. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Najeeb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:4

53e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala passt de bal zonder na te denken. Antall heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Matkó is nu in balbezit. Daðason onderschept slim de pass. Daðason geeft een lange en hoge pass. Szirmay rent richting de bal. Mélykúti onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:5

56e minuut.
Domján probeert naar een medespeler te passen. Antall controleert de bal met de borst. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel. Szirmay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:6

59e minuut.
Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb geeft de bal voor. Klungelig pakt Popol de bal. Csató rent richting de bal. Csató draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Naruoka de bal. Sakurai rent richting de bal. Sakurai geeft de bal voor. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:8

63e minuut.
Klungelig pakt Mélykúti de bal. Mélykúti passt de bal in één keer door. Najeeb rent richting de bal. Najeeb schiet op doel. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:9

65e minuut.
Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb schiet op doel. Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Naruoka verovert de bal door een tackle van achteren. Naruoka probeert naar een medespeler te passen. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai geeft de bal voor. Mélykúti maakt een snoekduik en kopt de bal. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Csató controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Serényi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daðason kopt de bal weg. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató haalt uit met een fantastische trap. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:10

72e minuut.
Naruoka geeft een hoge lob. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti passt de bal in één keer door. Daar is Csató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Antall is nu in balbezit. Sakurai rent richting de bal. Sakurai passt de bal in één keer door. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb geeft een lange en hoge pass. Csató maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:11

82e minuut.
Naruoka geeft de bal voor. McKinnon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Najeeb de bal. Najeeb geeft een lange en hoge pass. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:12

84e minuut.
Mélykúti is nu in balbezit. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb geeft een lange en hoge pass. Csató is nu in balbezit. Csató haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Sikoku 0:13

88e minuut.
Klungelig pakt Sakurai de bal. Szőke is nu in balbezit. Sakurai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szőke moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szőke kan niet meer verder spelen. Trieb komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 89%, Sikoku 11%.
Monor SE - Sikoku 0:13