Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.25 [del]
  • Stadion: B
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28439
Sikoku Monor SE
bt Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 20.3
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Barrena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daðason de bal. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Popol probeert de bal aan de voet te houden. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sakurai met een sublieme pass. Najeeb rent richting de bal. Najeeb geeft een hoge lob. Daðason rent richting de bal. Daðason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Popol trapt de bal weg van het doel. Sakurai kopt de bal weg. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 1:0

10e minuut.
Daðason rent richting de bal. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti passt de bal met de wreef. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt B. Tóth de bal. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 2:0

12e minuut.
Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daðason de bal. Daðason draait met de bal, schiet en ... Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka verovert de bal door een tackle van achteren. Naruoka geeft een lange en hoge pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 3:0

15e minuut.
Nonnason geeft de bal voor. Barrena is nu in balbezit. Barrena met een sublieme pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 4:0

19e minuut.
Najeeb onderschept slim de pass. Najeeb geeft de bal voor. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel. Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 5:0

22e minuut.
Barrena rent richting de bal. Barrena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mélykúti de bal. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 6:0

34e minuut.
Mélykúti passt de bal zonder na te denken. Najeeb rent richting de bal. Najeeb passt de bal zonder na te denken. Daðason is nu in balbezit. Daðason haalt uit met een fantastische trap. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sakurai passt de bal met de wreef. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti passt de bal in één keer door. Najeeb rent richting de bal. Najeeb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tanigaki geeft de bal voor. Naruoka met een sublieme pass. Sakurai speelt de bal door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daðason rent richting de bal. Daðason passt de bal in één keer door. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 36%, Monor SE 64%.
Sikoku - Monor SE 7:0

47e minuut.
Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai met een sublieme pass. Barrena speelt de bal door. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Najeeb heeft problemen om de bal te vangen. Najeeb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sakurai geeft een lange en hoge pass. Mélykúti krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 8:0

54e minuut.
Naruoka met een snelle inworp. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáfár is nu in balbezit. Sakurai onderschept slim de pass. Sakurai passt de bal zonder na te denken. Serényi bokst de bal weg. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 9:0

56e minuut.
Daðason passt de bal zonder na te denken. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti passt de bal met de wreef. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daðason met een sublieme pass. Sakurai is nu in balbezit. Sakurai speelt de bal door. Najeeb rent richting de bal. Najeeb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pogány met een sublieme pass. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason geeft een lange en hoge pass. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Szirmay de bal. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb geeft de bal voor. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 10:0

66e minuut.
Pogány speelt de bal door. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakurai probeert naar een medespeler te passen. Daðason rent richting de bal. Daðason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 11:0

68e minuut.
Doeltrap. Serényi trapt de bal weg. Barrena kopt de bal weg. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sakurai onderschept slim de pass. Sakurai met een sublieme pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 12:0

78e minuut.
Daðason rent richting de bal. Daðason passt de bal in één keer door. Najeeb is nu in balbezit. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Serényi bokst de bal weg. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 13:0

80e minuut.
Daar is Najeeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najeeb geeft een hoge lob. Daar is Popol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 14:0

84e minuut.
B. Tóth rent richting de bal. Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tanigaki geeft de bal voor. Daðason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mélykúti rent richting de bal. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Naruoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakurai rent richting de bal. Sakurai passt de bal zonder na te denken. Daar is Najeeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Monor SE 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 25%, Monor SE 75%.
Sikoku - Monor SE 15:0