Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pismány julla fc
Normal Tactiek Tuti
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 43.7
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Avesani passt de bal in één keer door. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:1

9e minuut.
Əkbərov geeft een hoge lob. Kőteleky probeert de bal aan de voet te houden. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Faruq is nu in balbezit. Faruq schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gawryś probeert de bal met de borst te controleren. Gajer is nu in balbezit. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:2

12e minuut.
Lippai kopt de bal weg. Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani geeft een lange en hoge pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Koltai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lippai is nu in balbezit. Szolnoki onderschept slim de pass. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:3

14e minuut.
Avesani met de inworp. Szolnoki geeft de bal voor. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Koltai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:4

16e minuut.
Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki speelt de bal door. Avesani geeft de bal voor. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:5

17e minuut.
Lippai probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avesani met een snelle inworp. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Avesani rent richting de bal. Avesani speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Koltai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:6

22e minuut.
Laki geeft de bal voor. Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:7

24e minuut.
Faruq rent richting de bal. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici met een sublieme pass. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lippai speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Koltai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szolnoki. Szolnoki krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawryś de bal. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Suszter is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Faruq de bal. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:8

33e minuut.
Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:9

35e minuut.
Szakáll is nu in balbezit. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki geeft de bal voor. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kökény is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Gawryś controleert de bal met de borst. Gawryś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:10

37e minuut.
Lippai geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faruq rent richting de bal. Faruq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ochetan probeert de bal met de borst te controleren. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Faruq heeft problemen om de bal te vangen. Kökény is nu in balbezit. Faruq verovert de bal door een tackle van achteren. Faruq geeft een hoge lob. Avesani geeft een lange en hoge pass. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Inworp. Avesani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szolnoki met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Koltai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 89%, julla fc 11%.
pismány - julla fc 0:10

47e minuut.
Əkbərov met een sublieme pass. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gajer geeft een hoge lob. Kőteleky is nu in balbezit. Teodorovici geeft de bal voor. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Hidalgo passt de bal met de wreef. Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:11

62e minuut.
Klungelig pakt Əkbərov de bal. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajer de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:12

63e minuut.
Becser rent richting de bal. Becser probeert naar een medespeler te passen. Kökény is nu in balbezit. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Faruq de bal. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Faruq is nu in balbezit. Faruq passt de bal met de wreef. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Szolnoki schiet op doel. Gálhidi heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - julla fc 0:13

84e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel. Gawryś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 84%, julla fc 16%.
pismány - julla fc 0:13