Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc pismány
Tuti Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 16.4
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen hopeless
average Verdedigen poor


1e minuut.
Mercier probeert naar een medespeler te passen. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki passt de bal met de wreef. Teodorovici geeft de bal voor. Gawryś is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 1:0

7e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Met opzet legt Gajer zijn tegenspeler op de grond. Gawryś raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodorovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Faruq maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gálhidi rent richting de bal. Gálhidi geeft een hoge lob. Ochetan kopt de bal weg. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Auth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faruq is nu in balbezit. Faruq passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jáger trapt de bal weg van het doel. Hidalgo kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jáger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Baráth kopt de bal weg. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 2:0

17e minuut.
Szakáll passt de bal met de wreef. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki passt de bal met de wreef. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 3:0

18e minuut.
Faruq is nu in balbezit. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal met de wreef. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lippai met een harde bal richting middenveld. Hidalgo kopt de bal weg. Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Jáger speelt de bal door. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 4:0

23e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal met de wreef. Avesani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel. Jáger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 5:0

29e minuut.
Mercier geeft een lange en hoge pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lippai trapt de bal weg. Kőteleky kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Jáger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 6:0

32e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Faruq de bal onder controle te krijgen. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 7:0

37e minuut.
Avesani verovert de bal door een tackle van achteren. Avesani speelt de bal door. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Jáger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 8:0

43e minuut.
Daar is Szolnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baráth is nu in balbezit. Szolnoki onderschept slim de pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Jáger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 18%, pismány 82%.
julla fc - pismány 8:0

47e minuut.
Jáger met een sublieme pass. Hidalgo probeert de bal met de borst te controleren. Hidalgo geeft de bal voor. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 9:0

49e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 10:0

55e minuut.
Avesani kopt de bal weg. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Faruq rent richting de bal. Auth onderschept slim de pass. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Lippai met een harde bal richting middenveld. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Teodorovici de bal onder controle te krijgen. Baráth rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Avesani passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 11:0

65e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Jáger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 12:0

68e minuut.
Mercier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avesani is nu in balbezit. Avesani geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 13:0

70e minuut.
Faruq is nu in balbezit. Faruq passt de bal in één keer door. Avesani speelt de bal door. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lippai de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Jáger probeert naar een medespeler te passen. Szakáll is nu in balbezit. Avesani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avesani krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avesani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jáger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Əkbərov geeft een hoge lob. Szolnoki heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Jáger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lippai trapt de bal weg. Hidalgo kopt de bal weg. Faruq rent richting de bal. Faruq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - pismány 14:0

82e minuut.
Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki passt de bal met de wreef. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gajer met een harde bal richting middenveld. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Jáger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan speelt de bal door. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel. Jáger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 12%, pismány 88%.
julla fc - pismány 14:0