Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
julla fc Monor SE
Tuti Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matkó is nu in balbezit. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Tereny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal in één keer door. Szirmay rent richting de bal. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 1:0

8e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Veér is nu in balbezit. Veér passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 2:0

11e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ochetan geeft een lange en hoge pass. Veér controleert de bal met de borst. Veér schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szirmay de bal onder controle te krijgen. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 3:0

14e minuut.
Matkó met een sublieme pass. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 4:0

18e minuut.
Faruq heeft problemen om de bal te vangen. Faruq passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Sáfár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mercier heeft problemen om de bal te vangen. Mercier geeft de bal voor. Faruq rent richting de bal. Faruq schiet op doel. Popol probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Avesani is nu in balbezit. Avesani speelt de bal door. Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér draait met de bal, schiet en ... Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 5:0

27e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan geeft een hoge lob. Gawryś kopt de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serényi trapt de bal weg. Hidalgo kopt de bal weg. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov passt de bal in één keer door. Ochetan met een sublieme pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan met een snelle inworp. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Szirmay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avesani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trieb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faruq is nu in balbezit. Faruq geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 6:0

39e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 7:0

40e minuut.
Koplárovics heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś is nu in balbezit. Koplárovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawryś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gawryś kan niet meer verder spelen. Pacyna komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Matkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Veér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 16%, Monor SE 84%.
julla fc - Monor SE 7:0

46e minuut.
Koplárovics is nu in balbezit. Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna passt de bal in één keer door. Faruq rent richting de bal. Faruq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sáfár is nu in balbezit. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal met de wreef. Faruq rent richting de bal. Faruq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 8:0

55e minuut.
Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarcsay kopt de bal weg. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Matkó geeft een hoge lob. Pogány rent richting de bal. Pogány met een sublieme pass. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Faruq springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Hidalgo met een snelle inworp. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Faruq krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Veér de bal. Pacyna is nu in balbezit. Pacyna draait met de bal, schiet en ... Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 9:0

63e minuut.
Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Veér is nu in balbezit. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 10:0

71e minuut.
Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal in één keer door. Sáfár rent richting de bal. Pacyna onderschept slim de pass. Pacyna schiet op doel. Serényi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 11:0

77e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Sáfár controleert de bal met de borst. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici met een sublieme pass. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hidalgo met de inworp. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan geeft een hoge lob. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Popol met een harde bal richting middenveld. Hidalgo probeert de bal met de borst te controleren. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
julla fc - Monor SE 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: julla fc 12%, Monor SE 88%.
julla fc - Monor SE 12:0