Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monor SE julla fc
Normal Tactiek Tuti
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Szőke speelt de bal door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici geeft de bal voor. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serényi trapt de bal weg van het doel. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal zonder na te denken. Szirmay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Faruq rent richting de bal. Faruq passt de bal met de wreef. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:1

13e minuut.
Inworp. Ochetan met de inworp. Hidalgo met een sublieme pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:2

14e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:3

22e minuut.
Szirmay geeft een hoge lob. Pogány probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici geeft een hoge lob. Faruq maakt een snoekduik en kopt de bal. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Faruq is nu in balbezit. Faruq geeft een lange en hoge pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:4

24e minuut.
B. Tóth geeft de bal voor. Inworp. Avesani met de inworp. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Serényi met een harde bal richting middenveld. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:5

27e minuut.
Szolnoki verovert de bal door een tackle van achteren. Szolnoki geeft een hoge lob. Hidalgo met een sublieme pass. Faruq is nu in balbezit. Faruq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani onderschept slim de pass. Avesani probeert naar een medespeler te passen. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Popol kopt de bal weg. Teodorovici met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Gawryś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:6

32e minuut.
Ochetan geeft de bal voor. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serényi trapt de bal weg van het doel. Hidalgo kopt de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Popol heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:7

38e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan geeft de bal voor. Szolnoki kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szolnoki kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Faruq is nu in balbezit. Faruq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:8

44e minuut.
Hidalgo met de inworp. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici geeft een hoge lob. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 84%, julla fc 16%.
Monor SE - julla fc 0:9

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kubala stond buitenspel. Teodorovici neemt vlug de vrije trap. Gawryś is nu in balbezit. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki schiet op doel. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:10

53e minuut.
Ochetan met een snelle inworp. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Faruq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici geeft een hoge lob. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawryś de bal. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Serényi trapt de bal weg van het doel. Teodorovici met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hidalgo geeft een hoge lob. Faruq kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Serényi trapt de bal weg. Hidalgo kopt de bal weg. Faruq heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
B. Tóth geeft een hoge lob. Əkbərov kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Faruq rent richting de bal. Faruq probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:11

77e minuut.
Matkó rent richting de bal. Matkó speelt de bal door. Szőke heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Koplárovics is nu in balbezit. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Serényi bokst de bal weg.

82e minuut.
Serényi speelt de bal door. Avesani rent richting de bal. Avesani speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szirmay geeft een hoge lob. Avesani kopt de bal weg. Szolnoki is nu in balbezit. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:12

87e minuut.
Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szirmay de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś passt de bal in één keer door. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - julla fc 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 76%, julla fc 24%.
Monor SE - julla fc 0:13