Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pismány Sikoku
Normal Tactiek bt
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 39.5
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Naruoka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sakurai de bal. Sakurai geeft de bal voor. Stefánsson kopt de bal weg. Lippai heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Najeeb rent richting de bal. Najeeb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:1

3e minuut.
Daar is Baráth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruoka speelt de bal door. Daðason is nu in balbezit. Daðason schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:2

5e minuut.
Gálhidi rent richting de bal. Daðason rent richting de bal. Gálhidi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gálhidi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daðason maakt een snoekduik en kopt de bal. Najeeb geeft de bal voor. Mélykúti springt en kopt de bal. Daðason is nu in balbezit. Daðason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:3

6e minuut.
Kőteleky speelt de bal door. Baráth heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Najeeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stefánsson neemt de hoekschop. Mélykúti maakt een snoekduik en kopt de bal. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:4

13e minuut.
Stefánsson onderschept slim de pass. Stefánsson geeft een hoge lob. Najeeb rent richting de bal. Najeeb schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:5

16e minuut.
Kőteleky is nu in balbezit. Sakurai onderschept slim de pass. Sakurai geeft de bal voor. Daar is Daðason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daðason schiet op doel. Paal! Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai geeft een lange en hoge pass. Sakurai kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:6

18e minuut.
Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Najeeb de bal. Najeeb draait met de bal, schiet en ... Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:7

19e minuut.
Naruoka rent richting de bal. Najeeb is nu in balbezit. Naruoka met een sublieme pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:8

21e minuut.
Klungelig pakt Lippai de bal. Lippai geeft een lange en hoge pass. Stefánsson kopt de bal weg. Daðason probeert de bal met de borst te controleren. Daðason geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Stefánsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Najeeb is nu in balbezit. Laki rent richting de bal. Najeeb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Laki kan niet meer verder spelen. Czár komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tanigaki probeert naar een medespeler te passen. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka passt de bal zonder na te denken. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Koltai bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Koltai probeert naar een medespeler te passen. Najeeb kopt de bal weg. Mélykúti controleert de bal met de borst. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:9

32e minuut.
Najeeb haalt uit met een fantastische trap. Lippai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gajer rent richting de bal. Daðason verovert de bal door een tackle van achteren. Daðason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:10

34e minuut.
Mélykúti passt de bal in één keer door. Daðason rent richting de bal. Daðason passt de bal zonder na te denken. Mélykúti kan de bal niet met de borst controleren. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:11

39e minuut.
Stergiopoulos geeft een hoge lob. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb passt de bal met de wreef. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:12

43e minuut.
Tanigaki onderschept slim de pass. Tanigaki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Najeeb de bal onder controle te krijgen. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 79%, Sikoku 21%.
pismány - Sikoku 0:12

46e minuut.
Sakurai onderschept slim de pass. Sakurai probeert naar een medespeler te passen. Naruoka met een sublieme pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Koltai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Klungelig pakt Lippai de bal. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb passt de bal in één keer door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:13

53e minuut.
Gajer rent richting de bal. Gajer geeft de bal voor. Naruoka probeert naar een medespeler te passen. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:14

54e minuut.
Daðason is nu in balbezit. Sakurai rent richting de bal. Sakurai passt de bal in één keer door. Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sakurai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Najeeb de bal. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:15

57e minuut.
Czár is nu in balbezit. Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai probeert naar een medespeler te passen. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:16

60e minuut.
Czár is nu in balbezit. Sakurai onderschept slim de pass. Sakurai speelt de bal door. Klungelig pakt Najeeb de bal. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Najeeb is nu in balbezit. Najeeb met een sublieme pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:17

66e minuut.
Tanigaki kopt de bal weg. Daðason is nu in balbezit. Daðason passt de bal in één keer door. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baráth rent richting de bal. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai geeft een lange en hoge pass. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:18

74e minuut.
Tanigaki met de inworp. Sakurai met een sublieme pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:19

75e minuut.
Najeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb geeft de bal voor. Lippai heeft problemen om de bal te vangen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:20

77e minuut.
Naruoka passt de bal zonder na te denken. Daðason rent richting de bal. Daðason passt de bal in één keer door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Naruoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruoka geeft een hoge lob. Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti schiet op doel. Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:21

82e minuut.
Becser speelt de bal door. Kőteleky is nu in balbezit. Mélykúti onderschept slim de pass. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mélykúti passt de bal in één keer door. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:22

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koltai niet meer kan verder spelen. Jáger komt het veld opgelopen.

88e minuut.
McKinnon geeft een hoge lob. Najeeb rent richting de bal. Najeeb passt de bal in één keer door. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Sikoku 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 76%, Sikoku 24%.
pismány - Sikoku 0:23