Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pécsi MFC Csüggedés
Sajat Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Révfi rent richting de bal. Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Szanyó heeft problemen om de bal te vangen. Szanyó draait met de bal, schiet en ... Bóta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Bóta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pécsi MFC - Csüggedés 0:1

8e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Szanyó is nu in balbezit. Serdült begaat een overtreding. Szanyó roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szanyó kan niet meer verder spelen. Petronovics komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Biedrzycki geeft een hoge lob. Balus met een sublieme pass. Klungelig pakt Stohl de bal. Gedó is nu in balbezit. Gedó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Králik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petronovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronovics met een sublieme pass. Bóta is nu in balbezit. Bóta schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 49%, Csüggedés 51%.
Pécsi MFC - Csüggedés 0:1

66e minuut.
Víg is nu in balbezit. Víg haalt uit met een fantastische trap. Meszesán probeert de bal aan de voet te houden. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pécsi MFC - Csüggedés 1:1

79e minuut.
Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balus onderschept slim de pass. Balus passt de bal met de wreef. Víg is nu in balbezit. Víg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Králik is nu in balbezit. Pulay onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balus. Pulay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pulay kan niet meer verder spelen. Szili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pécsi MFC 40%, Csüggedés 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pécsi MFC - Csüggedés 1:1