Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Fc Szunyi
új Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
53 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 15.8
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kubo is nu in balbezit. Kubo speelt de bal door. Daar is Rybicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Déry is nu in balbezit. Déry geeft een lange en hoge pass. Buzánszky kopt de bal weg. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 1:0

3e minuut.
Kubo probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Labarca heeft problemen om de bal te vangen. Labarca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 2:0

8e minuut.
Matheisz geeft een hoge lob. Inworp. Kubo met de inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Kubo geeft de bal voor. Labarca speelt de bal door. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labarca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 3:0

10e minuut.
Lakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakat passt de bal met de wreef. Pálfi is nu in balbezit. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 4:0

14e minuut.
Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 5:0

16e minuut.
Kubo heeft problemen om de bal te vangen. Kubo geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu kopt de bal weg. Labarca rent richting de bal. Labarca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rybicki passt de bal zonder na te denken. Daar is Seress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 6:0

18e minuut.
Yörükoğlu rent richting de bal. Bán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yörükoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zioło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rybicki geeft een lange en hoge pass. Seress kopt de bal weg. Carbonell met een sublieme pass. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca draait met de bal, schiet en ... Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Duy Thành probeert naar een medespeler te passen. Kubo kopt de bal weg. Rybicki geeft een hoge lob. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 7:0

24e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca schiet op doel. Matheisz probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Yörükoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca haalt uit met een fantastische trap. Becser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 8:0

26e minuut.
Lakat met een sublieme pass. Bán heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rybicki met een snelle inworp. Carbonell met een sublieme pass. Labarca is nu in balbezit. Labarca schiet op doel. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 9:0

32e minuut.
Becser met een sublieme pass. Mező bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo verovert de bal door een tackle van achteren. Kubo geeft de bal voor. Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 10:0

34e minuut.
Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Seress de bal. Mező rent richting de bal. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca draait met de bal, schiet en ... Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labarca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charlet komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress geeft een hoge lob. Zioło kopt de bal weg. Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Charlet rent richting de bal. Déry schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Déry krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Charlet krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Seress met een harde bal richting middenveld. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Déry heeft problemen om de bal te vangen. Pálfi rent richting de bal. Charlet begaat een overtreding. Pálfi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pálfi kan niet meer verder spelen. Káldi komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kubo kopt de bal weg. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Seress rent richting de bal. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 7%, Fc Szunyi 93%.
Csonttörők - Fc Szunyi 11:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mürk met een snelle inworp. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Charlet rent richting de bal. Charlet geeft een hoge lob. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 12:0

51e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een hoge lob. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 13:0

55e minuut.
Matheisz geeft een hoge lob. Kubo kopt de bal weg. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Becser speelt de bal door. Déry kopt de bal weg. Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 14:0

62e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Becser met een sublieme pass. Kubo met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Becser met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 15:0

65e minuut.
Kubo verovert de bal door een tackle van achteren. Kubo passt de bal in één keer door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal in één keer door. Seress heeft problemen om de bal te vangen. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Trieb is nu in balbezit. Trieb geeft een hoge lob. Kubo rent richting de bal. Kubo geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 16:0

75e minuut.
Kubo rent richting de bal. Kubo geeft de bal voor. Charlet kopt de bal weg. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Káldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Becser bokst de bal weg. Yörükoğlu is nu in balbezit. Charlet kan de bal niet met de borst controleren. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 17:0

78e minuut.
Kubo kopt de bal weg. Matheisz probeert de bal met de borst te controleren. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 18:0

81e minuut.
Klungelig pakt Seress de bal. Carbonell rent richting de bal. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Becser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 19:0

85e minuut.
Kubo met een snelle inworp. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell speelt de bal door. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 20:0

89e minuut.
Seress speelt de bal door. Rybicki geeft de bal voor. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Fc Szunyi 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 19%, Fc Szunyi 81%.
Csonttörők - Fc Szunyi 21:0