Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szunyi Csonttörők
Normal Tactiek új
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 41.8
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Becser met een sublieme pass. Széchy rent richting de bal. Rybicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rybicki krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu passt de bal in één keer door. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:1

4e minuut.
Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:2

4e minuut.
Bán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nógrádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet onderschept slim de pass. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu geeft de bal voor. Déry kopt de bal weg. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Pálfi rent richting de bal. Pálfi passt de bal in één keer door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:3

13e minuut.
Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Charlet is nu in balbezit. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seress probeert naar een medespeler te passen. Rybicki geeft een hoge lob. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łabuś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:4

16e minuut.
Mező bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Széchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki passt de bal in één keer door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łabuś met de inworp. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet geeft een hoge lob. Yörükoğlu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Mező heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:5

31e minuut.
Inworp. Łabuś met de inworp. Carbonell geeft de bal voor. Yörükoğlu springt en kopt de bal. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:6

32e minuut.
Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pálfi de bal. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carbonell passt de bal met de wreef. Charlet rent richting de bal. Seress onderschept slim de pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Łabuś rent richting de bal. Łabuś speelt de bal door. Matheisz rent richting de bal. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szunyi 89%, Csonttörők 11%.
Fc Szunyi - Csonttörők 0:6

49e minuut.
Charlet probeert de bal aan de voet te houden. Charlet passt de bal in één keer door. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Buzánszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell speelt de bal door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:7

56e minuut.
Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft de bal voor. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:8

61e minuut.
Doeltrap. Becser trapt de bal weg. Łabuś rent richting de bal. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress geeft een lange en hoge pass. Renuka is nu in balbezit. Renuka geeft een lange en hoge pass. Charlet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Széchy de bal. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Łabuś passt de bal zonder na te denken. Széchy rent richting de bal. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki geeft de bal voor. Charlet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Yörükoğlu kopt de bal weg. Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. Becser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - Csonttörők 0:9

76e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell speelt de bal door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Becser met een sublieme pass. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Becser trapt de bal weg van het doel. Łabuś rent richting de bal. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Renuka is nu in balbezit. Rybicki geeft een hoge lob. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ... Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rybicki geeft een hoge lob. Becser speelt de bal door. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szunyi 85%, Csonttörők 15%.
Fc Szunyi - Csonttörők 0:9