Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monor SE Csonttörők
Normal Tactiek új
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.5 gemiddelde waardering 47.9
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell speelt de bal door. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Serényi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Charlet kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serényi met een sublieme pass. Rybicki kopt de bal weg. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Serényi bokst de bal weg. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet onderschept slim de pass. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:1

7e minuut.
Szirmay geeft een hoge lob. Łabuś kopt de bal weg. Sáfár is nu in balbezit. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet speelt de bal door. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:2

10e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ... Popol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Carbonell passt de bal met de wreef. Łabuś rent richting de bal. Łabuś passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet onderschept slim de pass. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:3

17e minuut.
Sáfár met een sublieme pass. Łabuś rent richting de bal. Łabuś speelt de bal door. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Łabuś probeert de bal met de borst te controleren. Łabuś geeft de bal voor. Charlet kopt de bal weg. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:4

22e minuut.
Zioło is nu in balbezit. Zioło passt de bal met de wreef. Łabuś probeert de bal aan de voet te houden. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:5

24e minuut.
Tereny geeft de bal voor. Duy Thành met een sublieme pass. Carbonell speelt de bal door. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Łabuś heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś geeft de bal voor. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:6

34e minuut.
Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu passt de bal zonder na te denken. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. Serényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:7

36e minuut.
Pavan geeft een hoge lob. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet met een sublieme pass. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:8

41e minuut.
Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ... Serényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łabuś de bal. Łabuś geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:9

43e minuut.
Palshikar geeft een lange en hoge pass. Charlet kopt de bal weg. Rybicki speelt de bal door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:10

44e minuut.
Tarcsay rent richting de bal. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet speelt de bal door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 82%, Csonttörők 18%.
Monor SE - Csonttörők 0:11

47e minuut.
Łabuś met een sublieme pass. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Palshikar geeft een lange en hoge pass. Charlet kopt de bal weg. Popol heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:12

54e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet schiet op doel. Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:13

56e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:14

57e minuut.
Tereny is nu in balbezit. Tereny passt de bal zonder na te denken. Popol probeert naar een medespeler te passen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft de bal voor. Charlet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:15

61e minuut.
Matkó is nu in balbezit. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Charlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft de bal voor. Yörükoğlu kopt de bal weg. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:16

68e minuut.
Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell rent richting de bal. Popol rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:17

69e minuut.
Łabuś passt de bal met de wreef. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal met de wreef. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Palshikar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sáfár de bal. Yörükoğlu rent richting de bal. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:18

75e minuut.
Szirmay trapt de bal weg van het doel. Carbonell kopt de bal weg. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś passt de bal in één keer door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Paal! Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:19

78e minuut.
Sáfár speelt de bal door. Carbonell speelt de bal door. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet draait met de bal, schiet en ... Serényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:20

80e minuut.
Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu is nu in balbezit. Charlet rent richting de bal. Charlet schiet op doel. Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:21

82e minuut.
Klungelig pakt Tereny de bal. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Serényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:22

83e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Serényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Serényi met een sublieme pass. Rybicki kopt de bal weg. Carbonell speelt de bal door. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Serényi met een sublieme pass. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Serényi bokst de bal weg. Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monor SE - Csonttörők 0:23

90e minuut.
Inworp. Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monor SE 83%, Csonttörők 17%.
Monor SE - Csonttörők 0:23