Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pismány Pécsi MFC
Normal Tactiek Sajat
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Králik passt de bal in één keer door. Balus is nu in balbezit. Balus speelt de bal door. Víg is nu in balbezit. Víg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Balus rent richting de bal. Víg rent richting de bal. Víg met een sublieme pass. Gedó rent richting de bal. Gedó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Pécsi MFC 0:1

12e minuut.
Biedrzycki met de inworp. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky passt de bal met de wreef. Becser bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Balus onderschept slim de pass. Balus met een sublieme pass. Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Pécsi MFC 0:2

20e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Gedó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gálhidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gálhidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Becser rent richting de bal. Becser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Auth passt de bal met de wreef. Suszter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Révfi. Révfi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth geeft de bal voor. Becser rent richting de bal. Becser draait met de bal, schiet en ... Zrínyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 60%, Pécsi MFC 40%.
pismány - Pécsi MFC 0:2

78e minuut.
Baráth kopt de bal weg. Kozarek rent richting de bal. Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Becser haalt uit met een fantastische trap. Zrínyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pismány - Pécsi MFC 1:2

86e minuut.
Baráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik met een sublieme pass. Víg heeft problemen om de bal te vangen. Víg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pismány 59%, Pécsi MFC 41%.
pismány - Pécsi MFC 1:2