Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szunyi julla fc
Normal Tactiek Tuti
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:1

3e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Becser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:2

6e minuut.
Szolnoki passt de bal met de wreef. Hidalgo speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:3

8e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Matheisz rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avesani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Svéda de bal. Faruq rent richting de bal. Faruq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal in één keer door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Déry geeft de bal voor. Inworp. Avesani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Avesani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani passt de bal met de wreef. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faruq rent richting de bal. Faruq schiet op doel. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Faruq bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq geeft de bal voor. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Matheisz probeert de bal aan de voet te houden. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Matheisz met een harde bal richting middenveld. Teodorovici kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Faruq rent richting de bal. Faruq haalt uit met een fantastische trap. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matheisz heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Nógrádi rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici met een sublieme pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. Becser bokst de bal weg.

27e minuut.
Déry kopt de bal weg. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hidalgo kopt de bal weg. Faruq heeft problemen om de bal te vangen. Svéda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faruq raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Faruq kan niet meer verder spelen. Veér komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Szolnoki passt de bal met de wreef. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal met de wreef. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nógrádi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lakat komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Avesani is nu in balbezit. Déry bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesani verovert de bal door een tackle van achteren. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér onderschept slim de pass. Veér speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś onderschept slim de pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Seress probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:4

38e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Klungelig pakt Veér de bal. Veér probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hidalgo met een snelle inworp. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan geeft de bal voor. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:5

41e minuut.
Gawryś draait met de bal, schiet en ... Matheisz probeert de bal aan de voet te houden. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szunyi 93%, julla fc 7%.
Fc Szunyi - julla fc 0:6

46e minuut.
Veér passt de bal met de wreef. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Becser trapt de bal weg van het doel. Teodorovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Gawryś de bal. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki schiet op doel. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Teodorovici geeft de bal voor. Matheisz heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:7

53e minuut.
Becser probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici kopt de bal weg. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:8

55e minuut.
Veér geeft de bal voor. Becser met een sublieme pass. Lakat kopt de bal weg. Klungelig pakt Veér de bal. Veér draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:9

56e minuut.
Bán speelt de bal door. Klungelig pakt Lakat de bal. Káldi is nu in balbezit. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Avesani geeft een lange en hoge pass. Veér kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:10

68e minuut.
Becser speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo speelt de bal door. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gawryś draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Seress de bal. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:11

74e minuut.
Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Ochetan geeft een hoge lob. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Becser bokst de bal weg.

77e minuut.
Hidalgo passt de bal met de wreef. Szolnoki met een sublieme pass. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:12

81e minuut.
Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veér geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo passt de bal in één keer door. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ochetan passt de bal met de wreef. Mező rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. Becser bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gawryś rent richting de bal. Paal! Gawryś is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szunyi - julla fc 0:13

90e minuut.
Avesani kopt de bal weg. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szunyi 82%, julla fc 18%.
Fc Szunyi - julla fc 0:13